Huawei lansează noi produse la IFA 2022

S.B.
Companii / 2 septembrie 2022

Huawei lansează noi produse la IFA 2022

Huawei Consumer BG îşi anunţă prezenţa în cadrul IFA 2022 şi lansează serii de produse noi.

Huawei continuă să ofere experienţă de utilizare mai plăcută, mai colaborativă şi mai uşoară, atât în materie de hardware, cât şi software. Produsele ce urmează a fi prezentate, începând de astăzi la IFA, includ un dispozitiv smart office vârf de gamă şi un nou smartphone inovator în materie de fotografie.

"Suntem încântaţi să revenim la IFA după câţiva ani dificili pentru toată lumea. IFA a fost întotdeauna o platformă excelentă pentru inovaţii incredibile în industria tehnologică, iar Huawei are din nou de prezentat câteva produse cu adevărat interesante. Ne-am axat pe un hardware cu design atractiv, pe software care oferă o experienţă perfectă pe mai multe dispozitive şi pe o performanţă fotografică adaptată nevoilor utilizatorilor. Huawei continuă să depăşească limitele şi vom continua să le aducem milioanelor de fani fideli din Europa inovaţii tehnologice impresionante." a declarat William Tian, preşedinte Huawei Europa de Vest.

HUAWEI nova 10 şi nova 10 Pro

Noile smartphone-uri HUAWEI nova 10 şi HUAWEI nova 10 Pro au fost dezvoltate punându-se accent pe cele mai recente tendinţe în materie de fotografie. Producătorii de smartphone-uri au acordat mereu atenţie sporită camerei principale, însă pentru milioanele de utilizatori ai celor mai recente aplicaţii de social media, performanţa camerei frontale este esenţială.

HUAWEI nova 10 şi HUAWEI nova 10 Pro sunt primele smartphone-uri care schimbă abordarea tradiţională. Ambele dispozitive dispun de o cameră frontală impresionantă cu unghi ultra larg de 60 MP, capabilă să înregistreze videoclipuri 4K, iar HUAWEI nova 10 Pro dispune şi de o cameră suplimentară de 8 MP pentru fotografii close-up şi portrete.

Ambele dispozitive dispun şi de o serie de specificaţii impresionante care să-i inspire pe tineri, inclusiv o cameră principală de 50 MP cu procesare avansată a imaginii, rată de refresh ridicată şi încărcare rapidă. Toate acestea se adaugă unui design extrem de elegant, HUAWEI nova 10 Pro măsurând doar 7,88 mm, iar HUAWEI nova 10 fiind chiar mai subţire, de 6,88 mm.

HUAWEI MateBook X Pro

HUAWEI MateBook X Pro, cel mai recent laptop vârf de gamă de la Huawei, include o serie de funcţii inovatoare într-un finisaj metalic mat, atractiv. Datorită utilizării aliajelor uşoare şi durabile din magneziu şi a procesului de oxidare cu micro-arc, laptopul este extrem de portabil, durabil şi plăcut la atingere.

Noul HUAWEI MateBook X Pro iese în evidenţă graţie ecranului FullView 3.1K de 14,2 inch şi celui mai avansat touchpad întâlnit vreodată pe un MateBook. HUAWEI Free Touch acceptă opt comenzi inovatoare doar prin gesturi, de la capturi de ecran şi luminozitate la reglarea volumului şi multe altele.

Echipat cu un procesor Intel® Core de a 12-a generaţie, chipset-ul are o arhitectură hibridă complet nouă, cu 60% mai eficientă decât predecesorul său. Noul sistem de răcire HUAWEI Shark Fin Fan al laptop-ului HUAWEI MateBook X Pro oferă funcţionare eficientă pentru o perioadă lungă de timp.

HUAWEI WATCH D

Multe dintre dispozitivele Huawei din gama wearable pot oferi diferite statistici importante de sănătate, cum ar fi monitorizarea precisă a inimii şi SpO2. La începutul acestui an, Huawei a prezentat HUAWEI WATCH D, care va include un sistem inovator pentru măsurarea tensiunii arteriale şi funcţia electrocardiogramă (EKG). HUAWEI WATCH D va fi un asistent de sănătate complex, oferind monitorizarea SpO2 şi a ritmului cardiac pe tot parcursul zilei, a somnului şi a stresului, permiţând setarea de memento-uri automate pentru nivelul scăzut de oxigen din sânge.

HUAWEI MatePad Pro

Tableta vârf de gamă, HUAWEI MatePad Pro, de ultimă generaţie a primit îmbunătăţiri în ceea ce priveşte designul exterior, calitatea ecranului, experienţa audiovizuală, software-ul şi hardware-ul. Aceasta vine cu un ecran FullView HUAWEI OLED Real Color de 12,6 inci, cu rată de refresh ridicată de 120 Hz, un raport ecran-corp de 90% şi tehnologie Universal Color Consistency pentru mai multe funcţii şi culori uniforme.

HUAWEI MatePad Pro le oferă utilizatorilor o experienţă mai inteligentă şi îmbunătăţeşte creativitatea şi productivitatea, oferind o experienţă asemănătoare PC-ului. Funcţii precum App Multiplier şi Multi-Window permit procesarea simultană a mai multor sarcini. În plus, HUAWEI M-Pencil (de a 2-a generaţie) şi tastatura magnetică inteligentă oferă versatilitate în diferite scenarii, la birou, într-un mediu creativ sau de studiu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb