Huawei lansează trei produse pentru pasionaţii de tehnologie

G.U.
Companii / 23 martie 2022

Huawei lansează trei produse pentru pasionaţii de tehnologie

Huawei Consumer BG a lansat trei noi produse din categoriile wearable, smartphone şi PC care se vor potrivi perfect pasionaţilor de tehnologie care sunt în căutarea inovaţiei, design-ului şi performanţei tehnice când vine vorba de dispozitive, conform unui comunicat de presă. Smartphone-ul HUAWEI nova 9 SE, smartwatch-ul HUAWEI WATCH GT Runner şi laptop-ul HUAWEI MateBook D15 AMD vor fi disponibile pentru comandă pe www.huaweistore.ro şi în reţelele de retail partenere începând cu data de 23 martie. Cei care se înscriu în campania magazinului online Huawei până pe 22 martie vor primi vouchere şi participă la tragerile la sorţi zilnice unde pot câştiga un telefon HUAWEI nova 9.

Primăvara aceasta, Huawei alege să surprindă utilizatorii cu trei noi produse care impresionează prin estetică, performanţe tehnice şi înalte standarde de funcţionare.

"Ne vom concentra şi în acest an pe toate categoriile de produse din portofoliu, atât smartphone-uri, dar, mai ales, wearables, PC, tablete, audio şi IoT. Rezultatele anului 2021 ne-au dovedit că direcţia aceasta este bună. Strategia noastă se bazează pe cele cinci scenarii inspirate din viaţa consumatorilor Huawei: Smart Office, Fitness şi Sănătate, Casa Inteligentă, Divertisment şi Călătorie (Easy Travel). Produsele lansate astăzi sunt încă un pas prin care răspundem nevoilor clienţilor noştri.", a spus Andy Fang, General Manager Huawei Consumer Business Group România.

HUAWEI nova 9 SE - posibilităţi nelimitate

Potrivit sursei citate, HUAWEI nova 9 SE răspunde aşteptărilor generaţiei tinere cu un smartphone care se potriveşte perfect cu programul lor dinamic de zi cu zi. Cel mai nou model din seria smartphone se remarcă prin funcţii inovatoare şi elemente de design modern şi va deveni accesoriul preferat în rândul utilizatorilor datorită sistemului său puternic de cameră şi funcţiilor video integrate, oferindu-le noi posibilităţi în timp ce surprind momente importante din viaţa lor.

HUAWEI WATCH GT Runner - asistentul inteligent pentru orice antrenament

Huawei îşi consolidează, încă o dată, poziţia de lider în tehnologie prin lansarea HUAWEI WATCH GT Runner, primul ceas profesional pentru alergare, conceput special pentru antrenamente cu precizie ştiinţifică. Acesta este cel mai precis smartwatch de la Huawei destinat alergătorilor, ajuntându-i pe aceştia să-şi seteze un plan de alergare pe mai multe săptămâni, ţinând cont de performaţele antrenamentelor anterioare. HUAWEI WATCH GT Runner poate construi antrenamente eficiente, oferindu-le utilizatorilor o experienţă de fitness completă şi profesională.

HUAWEI MateBook D15 AMD - productivitate la cele mai înalte standarde

Huawei nu uită nici de cei care-şi petrec o mare parte din zi în faţa laptop-ului şi lansează noul MateBook D15 cu versiunea AMD, care se remarcă prin ecranul HUAWEI FullView, ce promite consumatorilor o experienţă inteligentă de utilizare. Gândit pentru consumatorii tineri, cel mai recent laptop Huawei de 15,6 inci, introduce o experienţă revoluţionară multiplatformă care oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi desfăşura activitatea fără probleme cu mai multe dispozitive printr-un singur ecran.

Beneficii extinse de la Huawei

O dată cu lansarea celor trei noi produse, Huawei aduce şi extra beneficii pentru utilizatori. În perioada 23 martie - 23 iunie, cei care achiziţionează noul smartphone HUAWEI nova 9 SE şi activează beneficiul Screen Damage Protection vor primi 12 luni de protecţie fără costuri adiţionale. Astfel, în cazul în care întâmpină probleme cu ecranul dintr-un accident (coliziune/cădere/strângere) sau orice alte cauze pot înlocui, gratuit şi o singură dată, ansamblul ecranului original.

De asemenea, pentru fiecare dintre cele trei produse, Huawei oferă un serviciu de garanţie, HUAWEI Care care reprezintă extinderea cu 1 an a garanţiei standard care intră în vigoare în momentul achiziţionării produsului şi asigură rezolvarea defecţiunilor de funcţionare ale produsului cauzate de factori non-umani. Serviciul de garanţie extinsă este disponibil la preţul recomandat de 159 lei pentru nova 9 SE; 299 lei pentru MateBook D 15 şi 149 lei pentru WATCH GT Runner.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb