Huawei România a premiat studenţi ai UPB la finalul celei de-a VIII-a ediţii a programului Seeds for the Future

S.B.
Comunicate de presă / 31 august 2021

Huawei România a premiat studenţi ai UPB la finalul celei de-a VIII-a ediţii a programului Seeds for the Future

În cadrul iniţiativei recent anunţate "ICTalent", studenţii de la UPB au primit certificatul de absolvire al celei de a 8-a ediţie a programului "Seeds for the Future", potrivit unui comunicat al Huawei România, remis astăzi redacţiei.

Ceremonia virtuală de închidere a avut loc astăzi, iar primul cuvânt i-a fost oferit secretarului de stat din Ministerul Educaţiei, Maria Manea, care a subliniat necesitatea sprijinului sectorului privat în dezvoltarea talentului tehnologic din rândul tinerilor. Profesorul Mihnea Udrea, decanul ETTI, UPB, s-a adresat la finalul ceremoniei la care a participat şi William Wu, directorul consiliului subsidiar Huawei România.

În acest an, programul emblematic de CSR al Huawei s-a desfăşurat în format hibrid. În timpul programului derulat în opt zile, participanţii au avut ocazia să acumuleze informaţii noi despre noile tehnologii precum 5G, AI, Cloud Computing, dar şi cunoştinţe despre cultura Chinei de la profesori de top, lideri de afaceri şi profesionişti de la Huawei. Programul a inclus, de asemenea, activităţi precum sesiuni de schimb intercultural şi de leadership, care au fost absolvite de 18 studenţi remarcabili.

Huawei România a premiat 20 de studenţi la finalul celei de-a VIII-a ediţii a programului Seeds for the Future, în cadrul unei ceremonii desfăşurate în sistem hibrid.

"Studenţii care urmează să îşi construiască o carieră în diverse domenii au posibilitatea prin astfel de programe precum Seeds for the Future să fie expuşi unor informaţii şi experienţe valoroase care să îi ajute pe mai departe în devenirea lor profesională. Înţeleg că formarea voastră s-a realizat în direcţia noilor perspective în domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor. Nu pot decât să vă felicit pentru că astăzi încheiaţi cu bine acest program şi să vă încurajez în procesul de cunoaştere, iar din partea Ministerului Educaţiei să vă transmit întregul suport pe care îl puteţi primi pentru desfăşurarea pe mai departe a unor parteneriate sau colaborări de acest tip între mediul privat şi mediul academic. Felicitări mediului privat şi mediului academic pentru acest parteneriat", a declarat Maria Manea, Secretar de Stat, Ministerul Educaţiei, unul dintre invitaţii speciali în cadrul ceremoniei de închidere.

"Programe precum "Seeds for the Future" aduc o valoare adăugată extrem de importantă pentru viitorii ingineri în electronică, telecomunicaţii şi tehnologia informaţiei. Îmbinarea de activităţi practice şi de prelegeri, care abordează atât problematici de actualitate din domeniul IT&C, cât şi elemente de antreprenoriat şi afaceri este mai mult decât binevenită şi permite studenţilor din program să îşi completeze cu succes baza teoretică de excelenţă formată pe parcursul anilor de studiu în cadrul facultătii noastre. Îmi doresc ca astfel de programe precum cel susţinut de Huawei, o companie lider în domeniul IT&C la nivel global şi naţional, să fie o sursă de inspiraţie şi pentru alte companii. Doar astfel resursa umană de mâine din România din acest domeniu va fi competitivă la nivel internaţional şi va putea contribui la creşterea viitoare a pieţei locale de profil ", a spus Mihnea Udrea, Decanul Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, UPB.

"Aş dori să îi felicit pe toţi studenţii care au participat pentru finalizarea cu succes a programului şi obţinerea unor rezultate remarcabile. Mă bucur că aţi profitat de oportunitatea pe care v-a oferit-o programul "Seeds for the Future", permiţându-vă să vă extindeţi cunoştinţele şi abilităţile în domeniul ICT. Planul de curs regândit din acest an realizat în cadrul noului Memorandum de Înţelegere semnat cu UPB a reunit profesori, lideri de afaceri şi experţi care au putut discuta direct cu studenţii, oferind sprijin extra-curricular. Cred că seminţele care au fost plantate vor aduce recolte bogate în viitor pentru studenţi, dar şi pentru România ", a declarat William Wu, directorul consiliului subsidiar Huawei România, în cadrul ceremoniei de închidere.

Cea de-a 8-a ediţie a programului Seeds for the Future s-a desfăşurat în cadrul noului Memorandum de Înţelegere semnat cu UPB, prin care Huawei oferă burse şi cursuri de formare studenţilor Universităţii Politehnica.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb