Huawei România finanţează Ora de Net, cu o sută de mii de dolari

I.L.
Companii / 20 decembrie 2019

Huawei România finanţează Ora de Net, cu o sută de mii de dolari

Huawei România finanţează programul Ora de Net, cu o suta de mii de dolari. Contractul acestuia a fost semnat, astăzi, în cursul unei conferinţe de presă, de CEO-ul companiei chineze, George Zhang şi de reprezentantul fundaţiei Salvaţi Copiii, Gabriela Alexandrescu.

George Zhang a afirmat, în cursul conferinţei: "Huawei România s-a implicat deja în sprijinirea tinerelor talente, de-a lungul anilor, prin mai multe programe educaţionale, iar acum credem că a sosit momentul să facem un pas înainte şi să colaborăm cu Salvaţi Copiii. Apreciem foarte mult activităţile pe care aceştia le desfăşoară, iar Ora de Net este un program pentru care avem o admiraţie aparte".

Ora de Net vizează educarea copiilor, a profesorilor, dar şi a părinţilor, despre cyberbully-ing, fenomenul de hărţuire online. Campania a fost promovată, potrivit Gabrielei Alexandrescu, în social-media, prin colaborarea cu diverşi artişti, printre care se numără Deliric, Alina Eremia şi Irina Rimes.

Teodora Stoica, coordonatorul proiectului Ora de Net, a evidenţiat necesitatea competenţelor digitale, folosite într-un mediu online sigur, de către tineri. Ea a afirmat: " Misiunea pe care noi ne-am asumat-o este accea de a aduce informarea şi educarea cu privire la mediul digital, mai aproape de copii şi de părinţi".

Alături de Huawei, organizaţia Salvaţi Copiii va dezvolta primul curs desfăşurat la nivel naţional, de educare a peste două mii de profesori şi 40 de mii de copii, prin utilizarea internetului într-un mod creativ şi sigur, a mai adăugat Teodora Stoica.

În contextul în care, vârsta copiilor care utilizeză internetul este din ce în ce mai scăzută, organizaţia non-profit, Salvaţi Copii, plănuieşte să demareze crearea unor instumente care să ajute la dezvoltarea digitală a copiilor, părinţilor şi profesorilor

CEO-ul Huawei, George Zhang, a declarat, la finalul conferinţei, că investiţia în proiectul Ora de net, este doar începutul colaborării companiei cu ONG-ul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb