Huawei sărbătoreşte lansarea noilor smartphone-uri din seria nova cu premii şi reduceri

G.D.
Companii / 16 septembrie 2022

Huawei sărbătoreşte lansarea noilor smartphone-uri din seria nova cu premii şi reduceri

Huawei Consumer Business Group pregăteşte utilizatorii pentru lansarea celor mai noi smartphone-uri printr-o campanie cu premii din categoriile wearables şi audio, dar şi cu vouchere avantajoase pentru achiziţia HUAWEI nova 10 şi HUAWEI nova 10 Pro, conform unui comunicat remis redacţiei. Premiile şi reducerile îi aşteaptă pe abonaţii magazinului online huaweistore.ro, până în data de 26 septembrie.

Potrivit sursei citate, Huawei face eforturi constant pentru a oferi posibilitatea utilizatorilor de a deţine propriul ecosistem format din dispozitivele preferate, aceştia au parte întotdeauna de beneficii speciale, oferte şi premii, personalizate pentru stilul de viaţă al fiecăruia şi pentru orice scenariu de utilizare. Huawei oferă o experienţă premium, dispozitivele impresionează atât cu eleganţa designului, cât şi cu performanţă la nivel tehnic.

Noile smartphone-uri, HUAWEI nova 10 şi HUAWEI nova 10 Pro, aduc pasionaţilor de tehnologie designul şi măiestria inovatoare ale seriei HUAWEI nova, îmbunătăţite cu noi funcţii şi permiţându-le utilizatorilor să fie curajoşi în exprimare şi în pas cu trendurile. Fotografiile perfecte şi clare din orice unghi, designul elegant şi uşor, dar şi încărcarea rapidă, disiparea căldurii şi rapiditatea descărcărilor sunt doar câteva dintre mesajele cheie redate de noua serie nova.

În plus, pentru a echipa utilizatorii cu dispozitivele necesare unei experienţe premium, în perioada 16 septembrie - 26 septembrie 2022, aceştia au posibilitatea de a câştiga super premii accesând magazinul online huaweistore.ro. Cei mai norocoşi dintre utilizatori se pot bucura de 22 de dispozitive HUAWEI WATCH 3 Pro şi de 22 de perechi de căşti HUAWEI FreeBuds Lipstick. Surprizele nu se opresc aici, iar cei care vor achiziţiona noile HUAWEI nova 10 şi HUAWEI nova 10 Pro vor primi vouchere de discount în valoare de 200 de lei.

,,Utilizatorii noştri s-au obişnuit deja cu experienţele premium oferite de Huawei, motiv pentru care ne dorim să fim întotdeauna pe măsura aşteptărilor. Deşi urmează să lansăm două smartphone-uri ultra-performante, nu ne oprim aici şi venim cu o campanie în care vom oferi premii şi reduceri ce pot aduce utilizatorii mai aproape de crearea ecosistemului perfect pentru ei. Aceasta este modalitatea noastră de a ne arăta gratitudinea, ajutând utilizatorii să se bucure de şi mai multă inovaţie." a declarat Andy Fang, Country Manager Huawei Consumer Business Group.

Pasionaţii de tehnologie şi gadgeturi sunt invitaţi să se aboneze la newsletter-ul magazinului online huaweistore.ro pentru a afla mai multe despre lansarea noii serii, dar şi pentru a fi la curent cu cele mai noi concursuri şi oferte. Premiile şi reducerile din campania curentă sunt valabile în perioada 16 septembrie - 26 septembrie 2022, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb