iBanFirst şi SeedBlink - parteneriat pentru a facilita investiţiile europene în startup-uri

F.D.
Bănci-Asigurări / 12 august

Carmen Sebe, CEO SeedBlink

Carmen Sebe, CEO SeedBlink

iBanFirst, furnizor global de schimb valutar şi plăţi internaţionale pentru companii încheie un parteneriat inovator cu SeedBlink, platforma europeană all-in-one de equity şi investiţii. Cele două fintech-uri europene au dezvoltat o soluţie personalizată menită să răspundă nevoilor startup-urilor care caută finanţare, precum şi ale investitorilor privaţi, asigurându-le acces la cursuri valutare preferenţiale şi înregistrare rapidă pe platforma iBanFirst, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"Colaborarea cu SeedBlink pentru introducerea conturilor dedicate strângerii de fonduri marchează un pas important în direcţia îmbunătăţirii accesului la finanţare şi a eficienţei tranzacţiilor pentru startup-urile aflate în faza de scalare. Acest parteneriat strategic subliniază angajamentul nostru ferm de a sprijini afacerile din România şi din întreaga regiune, oferindu-le soluţii rapide şi eficiente de plăţi internaţionale, precum şi servicii financiare personalizate, perfect adaptate nevoilor lor specifice", declară Alin Latu, Country Manager iBanFirst România şi Ungaria.

Soluţiile bancare tradiţionale adesea nu reuşesc să răspundă cerinţelor de eficienţă şi personalizare ale platformelor de investiţii, ceea ce se traduce în tranzacţii mai lente, costuri ridicate şi procese administrative complicate. În acest context, parteneriatul dintre iBanFirst şi SeedBlink oferă o soluţie inovatoare, prin introducerea conturilor de colectare dedicate pe platforma iBanFirst, pentru fiecare rundă de finanţare. Aceste conturi sunt adaptate nevoilor complexe ale SeedBlink, care gestionează investiţii în multiple valute de la aproximativ 50 de investitori europeni pentru fiecare proiect. Datorită acestei colaborări, timpul necesar pentru deschiderea unui cont a fost redus la doar câteva ore, comparativ cu cele 10 zile necesare în mod obişnuit cu furnizorii tradiţionali.

"Parteneriatul nostru cu iBanFirst reflectă angajamentul de a furniza soluţii financiare de top şi de a democratiza accesul la oportunităţi de investiţii, atât pentru startup-uri, cât şi pentru investitori. Prin valorificarea expertizei iBanFirst în domeniul plăţilor internaţionale şi serviciilor de schimb valutar, ne propunem să stabilim un nou standard în industria capitalului şi investiţiilor în ceea ce priveşte satisfacţia clienţilor şi excelenţa operaţională", declară Carmen Sebe, CEO SeedBlink.

Pentru investitori, parteneriatul aduce beneficii semnificative prin îmbunătăţirea condiţiilor financiare pentru schimburile valutare şi plăţile internaţionale. Aceştia pot transfera fonduri iniţial în euro, dar, spre exemplu, dacă startup-ul care strânge fonduri are sediul în Elveţia, investiţiile vor fi convertite automat în moneda locală înainte de a fi transferate către companie. De asemenea, investitorii au opţiunea de a solicita transferul investiţiilor în mai multe valute.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb