ICCJ a respins contestaţiile formulate de fostul preşedinte al CNAS în dosarul decontărilor ilegale de servicii medicale

A.C.
Anticorupţie / 18 septembrie 2017

ICCJ a respins contestaţiile formulate de fostul preşedinte al CNAS în dosarul decontărilor ilegale de servicii medicale

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins, astăzi, ca nefondate, contestaţiile formulate de fostul preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) Marian Burcea şi de alte cinci persoane faţă de decizia de arestare preventivă în dosarul decontărilor ilegale de servicii medicale, potrivit unei surse din presă.

Conform sursei, magistraţii instanţei supreme au respins, ca nefondate, contestaţiile formulate de Marian Burcea, fostul preşedinte al CNAS, şi de Alin Sergiu Costache, Nicolae Sergiu Ciobanu, Răzvan Mihai Mischie, Maria Costică şi Cristina Manta la decizia de arestare preventivă luată în cazul lor de Curtea de Apel Bucureşti.

Aceştia sunt obligaţi la plata sumei de câte 200 de lei cheltuieli judiciare. Onorariul în cuantum de câte 35 de lei va fi plătit din fondul Ministerului Justiţiei, potrivit News.ro.

ICCJ a judecat vineri contestatiile formulate de Marian Burcea, Alin Sergiu Costache, Nicolae Sergiu Ciobanu, Răzvan Mihai Mischie, Maria Costică şi Cristina Manta la decizia de arestare preventivă luată în cazul lor de Curtea de Apel Bucureşti, iar decizia a fost amânată pentru luni.

În dosarul decontărilor fictive de servicii medicale sunt arestate preventiv 13 persoane.

Joi, magistraţii instanţei supreme au judecat contestaţiile formulate de fostul preşedinte al Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) Ovidiu Munteanu şi de alte şase persoane. Contestaţiile au fost respinse, astfel că este menţinut arestul preventiv, iar decizia este definitivă, se mai arată.

Magistraţii ICCJ au menţionat: "Respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de inculpaţii Petrescu Mina Elena, Geambaşu Ion Răzvan, Sardare Jeana, Bara Lucian Vasile, Mihăescu Ion Ovidiu, Munteanu Ovidiu şi Mocanu Gabriela Rodica împotriva încheierii de şedinţă din camera de consiliu din data de 1.09.2017, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Curţii de Apel Bucureşti -Secţia a II-a Penală".

Potrivit sursei citate, în acest dosar, sunte arestate preventiv pentru 30 de zile, din 1 septembrie, 13 persoane - fostul preşedinte al CNAS Marian Burcea, fostul preşedinte al Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) Ovidiu Munteanu, Alin Sergiu Costache, Nicolae Sergiu Ciobanu, Răzvan Mihai Mischie, Mariei Costică, Cristina Manta, Mina Elena Petrescu, Ion Răzvan Geambaşu, Jeana Sardare, Lucian Vasile Bara, Ion Ovidiu Mihăescu şi Gabriela Rodica Mocanu. O altă persoană, Irina Adelina Geambaşu, se află în arest la domiciliu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb