Igor Dodon dă în judecată presa internaţională şi locală

G.B
Internaţional / 25 iunie 2021

Igor Dodon dă în judecată presa internaţională şi locală

Socialiştii conduşi de Igor Dodon au reacţionat virulent, ieri, imediat după ce cotidianul german BILD a publicat documente secrete ale Serviciului de Informaţii şi Securitate (SIS) de la Chişinău şi a ameninţat cu procese de judecată atât publicaţia germană, cât şi presa din Republica Moldova care va prelua articolul cu pricina în care sunt descrise detaliat operaţiunile Kremlinului şi ale lui Dodon de manipulare şi dezinformare a populaţiei din acest stat, potrivit G4media.

"Partidul Socialiştilor din Republica Moldova va înainta în instanţe de judecată acţiuni împotriva ziarului german "Bild" şi împotriva tuturor mijloacelor de informare în masă din Moldova care au participat la difuzarea acestei calomnii flagrante", se arată într-un comunicat al PSRM.

Formaţiunea condusă de Dodon mai afirmă că "apariţia unor astfel de publicaţii în toiul campaniei electorale ca un act de denigrare intenţionată a partidului care face parte din Blocul electoral al Comuniştilor şi Socialiştilor şi, totodată, ca o pregătire a terenului pentru interzicerea Partidului Socialiştilor de către regimul dictatorial al preşedintelui Maia Sandu care într-adevăr beneficiază deschis de sprijinul extern".

"Partidul Socialiştilor din Republica Moldova respinge categoric aceste acuzaţii şi declară că finanţarea campaniei prezidenţiale a lui Igor Dodon, precum şi întreaga activitate a Partidului Socialiştilor, a fost şi se desfăşoară pe baze legale, în strictă conformitate cu legislaţia Republicii Moldova. Partidul Socialiştilor şi candidatul său, Igor Dodon, nu au primit niciun ban ajutor din exterior pentru desfăşurarea campaniei electorale", mai arată comunicatul.

Nu în ultimul rând, Dodon califică presa care a preluat materialul BILD ca fiind una aflată sub controlul Maiei Sandu şi al PAS.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb