IKEA recheamă în magazine lămpile SMILA pentru reparaţii

F.A.
Companii / 11 decembrie 2013

Compania IKEA Group a decis rechemarea lămpilor SMILA pentru reparaţii în toate magazinele din lume, conform unui comunicat de presă.

"Magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa le recomandă tuturor clienţilor care au acasă o lampă SMILA să verifice imediat dacă lampa şi cablul sunt corect fixate pe perete. Verificarea este necesară pentru a se asigura că atât lampa, dar mai ales cablul nu se află la îndemâna copiilor, în dreptul pătuţului sau la locul de joacă", informează compania.

"Clienţii care au achiziţionat o astfel de lampă de perete în România sunt rugaţi să contacteze Departamentul Relaţii Clienţi al magazinului IKEA din Zona Comercială Băneasa, pentru a primi gratuit un set de reparaţii. Setul conţine: o etichetă de avertizare, instrucţiuni de siguranţă şi adezivi pentru fixarea cablului pe perete", se mai arată în comunicat.

Retailerul menţionează: "Testele interne şi analizele designerilor IKEA au demonstrat că lampa nu prezintă riscuri dacă nu este montată la îndemâna copiilor în pătuţuri sau spaţii de joacă. Cablul nefixat al lămpii poate prezenta un risc de strangulare dacă este montat în zonele unde copiii îl pot ajunge. Toate lămpile din gama de produse IKEA pot fi folosite în deplină siguranţă. Doar lămpile SMILA sunt implicate în această rechemare de produs pentru reparaţii, întrucât compania IKEA se concentrează în primul rând pe acţiuni de prevenire a riscurilor de producere a incidentelor, mai degrabă decât pe remedierea eventualelor urmări".

Potrivit sursei citate, numărul total al lămpilor SMILA vândute în magazinele IKEA din toată lumea a fost de 23,3 milioane de bucăţi, din 1999 până în prezent. În mai 2013, compania IKEA Group a sistat comercializarea lămpilor SMILA la nivel global. În iulie 2013, compania a iniţiat o acţiune de informare a clienţilor cu privire la lămpile SMILA. "Decizia de rechemare pentru reparaţii a fost luată acum, după ce ne-am asigurat că am găsit cea mai bună soluţie şi putem să o oferim, din punct de vedere logistic, tuturor clienţilor din lume care au acasă lămpile SMILA", adaugă compania.

Magazinul IKEA din România a vândut 22.500 de lămpi SMILA, începând din anul 2007.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb