Ilie Carabulea a investit 3,26 milioane de euro într-o fabrică de lapte

Ana Săbiescu
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 14 iulie 2008

Jumătate din bani provin din fonduri nerambursabile SAPARD

Ilie Carabulea, omul de afaceri care deţine grupul "Atlassib", plănuieşte să des­chidă o fabrică de lapte în localitatea Seviş, din judeţul Sibiu.

"Fabrica va fi deschisă în luna octombrie a acestui an şi va avea o capacitate de producţie de 20.000 litrii/zi", a declarat domnul Carabulea. Laptele produs la Seviş va fi comercializat la PET sub brandul "BioSeviş".

Firma "Horticola International Seviş", parte a grupului Atlassib, a investit 11,7 milioa­ne lei (3,26 milioane euro) în construcţia fabricii de lapte, dintre care 1,144 milioane euro sunt fonduri SAPARD, nerambursabile.

Lansarea companiei aeriene, amânată

De asemenea, domnul Carabulea a menţionat că, în anul 2007, compania de transport "Atlassib" a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 78 milioane euro şi că, de la începutul anului până acum, trans­portul terestru a înregistrat o creştere de peste 10%.

Activitatea de transport teres­tru de călători desfăşurată de compania Atlassib se realizează prin intermediul a 160 de agenţii de turism deschise în Europa şi a 1150 de autobuze.

În ceea ce priveşte transportul aerian, omul de afaceri Ilie Carabulea a declarat: "Avem autorizaţiile necesare pentru a înfiinţa o companie aeriană, dar transportul aerian îl vom oferi la momentul oportun", adăugând: "Momentan, o ducem foarte bine cu transportul terestru".

Patronul grupului Atlassib, Ilie Carabulea, mai are în plan să demareze, până pe 20 iulie, primul serviciu de trans­fer de bani din străinatate, prin intermediul societăţii Meridiana Transfer de Bani. Proiectul se află în faza finală, mai fiind necesară autorizarea de către Banca Naţională a Italiei a 420 de agenţii de turism.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb