Ilie Năstase şi Anghel Iordănescu vor fi pe lista UNPR pentru europarlamentare

M.I.
Politică / 2 martie 2019

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Liderul UNPR Gabriel Oprea a anunţat astăzi că Ilie Năstase şi Anghel Iordănescu vor fi pe lista UNPR pentru europarlamentare, aceştia prticipând astăzi la reuniunea de partid de la Constanţa, scrie News.ro.

"Suntem deosebit de onoraţi să avem pe lista pentru europarlamentare doi patrioţi români, unii dintre cei mai buni ambasadori ai ţării noastre, care au susţinut şi au promovat fără încetare imaginea României în lume. De astfel de oameni avem nevoie să reprezinte ţara peste tot în lume, nu de unii care după ce au fost trimişi de români în Parlamentul European au uitat că ei sunt români şi nu au făcut altceva decât să ne denigreze ţara. Îi cunosc pe aceşti doi bravi români de foarte multă vreme. Îmi amintesc un moment interesant: eram vicepremier, Victor Ponta era premier şi venea în vizită oficială la Palatul Victoria vicepreşedintele american Joe Biden. Aveam cu toţii emoţii, să iasă totul bine. L-a aşteptat generalul Ilie Năstase, care i-a dăruit racheta de tenis cu care a câştigat US Open, cu autograf. Domnul Biden l-a îmbrăţişat pe Ilie Năstase şi l-a întrebat: Dacă îmi las şi eu părul lung, mă fac şi pe mine general? Toată lumea s-a amuzat, atmosfera s-a relaxat automat, totul a decurs foarte bine. Acesta este Ilie Năstase! Anghel Iordănescu, o mare valoare a sportului, a fotbalului românesc. Este antrenorul secolului, iar noi suntem prieteni de o viaţă. A fost şi senator UNPR. Aceştia sunt români care au făcut cu adevărat ceva pentru România, au creat valoare şi lasă moştenire românilor această valoare. Ei sunt oamenii care trebuie votaţi, oamenii care trebuie să reprezinte în continuare România, de acum în Parlamentul European!", a declarat preşedintele UNPR.

Acesta a reluat afirmaţia conform căreia UNPR îşi propune să obţină 10% la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor, mai informează News.ro.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Ucigasul fara vina a fost posibil sa-si croiasca un partid.

    Ucigasul fara vina ne arata ca este capabil sa trimita oameni onorabili in PE si oamenii onorabili accepta asta.

    Incalificabil! 

    1. Oameni onorabili? acesti sportivi onorabili, acceptand "oferta" au devenit relicve sportive si politice.

      Rusine! onorabilii si-ar fi putut creste in pace nepotii, dar s-au descalificat. 

      Nastase acesta s-a mai facut odata de rahat cu candidatura la Primaria capitalei. Se pare/se confirma faptul ca sportivii din din epoca Ceausescu au facut scoala/si-au luat stelele la fara frecventa. Ar fi putut ramane si ei stele stralucitoare , ca atatia altii care au adus faima tarii, dar se pare ca pentru unii zornaitul argintilor pune albeata pe ochi.

      De Nastase ce sa mai zicem; a inceput sa treaca din "secventa in secventa". Si-o fi cheltuit toti banii cu tinerelele?. 

      Ce sa mai zicem de agramatul Iordanescu.......

    Aceştia sunt români care au făcut cu adevărat ceva pentru România, au creat valoare şi lasă moştenire românilor această valoare. Ei sunt oamenii care trebuie votaţi, oamenii care trebuie să reprezinte în continuare România, de acum în Parlamentul European!", a declarat preşedintele UNPR.

    Rectificam: acestia sunt habarnistii care, ori vor chiuli/vor fi absenti la propriu sau la figurat si-si vor incasa solda europeana pe de'a moaca. 

    La început am gandit că doar niște spălați pe creier să voteze partidul unui sarlatan. Apoi am văzut că "mari glorii sportive" fără caracter, fără coloană vertebrală, de dragul de a mai fi cineva înainte de moarte, acceptă ridicolul de a candida pt un partid care nu are nicio legătură cu cetățenii. De altfel, Oprea, Nastase sau Iordănescu nu pot empatiza cu cetățenii pt că ei au fost niste răsfățați ai regimurilor obisnuiti doar cu o viață extravagantă. Astfel de oameni se gândesc doar la operații estetice, cosmetică, coafor și amante tinere.

    Doi analfabeti Batran I, Nastase este si alcoolic cronic, tot sa votezi!!!!

    Doi analfabeti Batran I, Nastase este si alcoolic cronic, tot sa votezi!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb