ILIE NIŢĂ: "ALDE e înghiţit de Pro România"

M.A.
Politică / 29 august 2019

Ilie Niţă (Sursă foto: Twitter)

Ilie Niţă (Sursă foto: Twitter)

Senatorul Ilie Niţă, care a ales PSD în defavoarea ALDE a declarat, joi, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Suceava, că a luat această decizie pentru că susţine ''o guvernare în folosul românilor'' şi un ''partid puternic'', subliniind că la nivel local colaborarea PSD-ALDE a fost una bună, informează Agerpres.

Niţă a spus, de asemenea, că viziunea sa e cu totul diferită faţă de a celor care au decis să părăsească guvernarea.

"Nu vreau să fiu asimilat cu cei care au luat hotărârea de a ieşi de la guvernare. În 2016 am făcut promisiuni electorale sucevenilor, românilor şi doresc ca aceste promisiuni electorale să fie duse la îndeplinire. Nu vreau ca sucevenii să mă considere un laş, că nu m-am ţinut de promisiune (...). România trebuie guvernată şi trebuie sprijinită o guvernare care a fost în folosul românilor, în folosul cetăţenilor, o guvernare care a fost alături de români (...). PSD este un partid puternic şi la nivel local am avut o colaborare bună", a declarat Niţă.

El a mai afirmat că nu se consideră trădător, dar în condiţiile în care ''ALDE e înghiţit de PRO România'', a considerat firesc să continue proiectele alături de PSD.

"În momentul în care am plecat din Bucureşti, preşedinte al partidului era Călin Popescu Tăriceanu. De aia am şi făcut declaraţia corespunzătoare, în favoarea ALDE. Când am ajuns acasă, la Suceava, am văzut la televizor că s-a pecetluit o alianţă între ALDE şi Pro România, unde Călin Popescu Tăriceanu nu mai era preşedinte, ci o conducere bicefală în care copreşedinte era Norica Nicolai. Uitându-mă mai atent la televizor, am văzut o altă declaraţie a domnului Ponta, în care spune că, cât de curând, va fi preşedinte ales al acestei alianţe, de unde am tras concluzia că ALDE este în cădere liberă şi este înghiţit de Pro România şi pentru continuarea proiectelor am considerat că este normal să mă alătur PSD pentru a continua proiectele respective", a mai spus Niţă.

În opinia fostului senator ALDE, actualul guvern nu va fi înlăturat, pentru că ''nu se doreşte atât de mult din partea opoziţiei ca guvernul să pice".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. ALDE este pe partea de jos a topoganului. Tariceanu paraseste barca si Ponta ii promite un "loc" la alegerile de anul viitor. Dar...dar... dupa cum il cunoastem pe Ponta s-ar putea ca mai tarziu sa se dezica de Tariceanu. PS Parca-i vad pe restul de ALD-isti cum fug dintr-o parte in alta sa-si caute si ei un "loc" Ridicola treaba si rusinoasa in acelasi timp....

    Dupa revolutie am admirat cativa politicieni de frunte, ai tarii. Am spus ,,cativa", nu multi, pentru ca cei care s-au dat in stamba cu politica au fost in majoritate incompetenti sau fara cultura politica. Printre cei admirati de catre mine au fost si doua persoane pe care contam ca vor ajunge in varful functiilor din stat si au ajuns, dar in final s-au autodistrus pentru ca infumurarea a pus stapanire pe ei. Acestia sunt Ponta si Tariceanu. Am crezut ca vor fi doua persoane puternice, care vor pune Romania pe roate. Au clacat cate unul din cauza aceleiasi prostii. Au crezut ca ei sunt PSD, respesctiv ALDE. Nu domnilor Tariceanu si Ponta, partidele sunt organizatii politice care se conduc dupa anumite principii stabilite in statutele lor si drept urmare daca va abateti de la disciplina zburati. La alegerile din 2016 am voatat ALDE-senat si PSD-parlament impartinsu-mi crezul politic in doua. Ce constat acum ? Ponta, suparat din prostia facuta de catre el s-a aliat cu Iohannis si l-au bagat la inchisoare pe Dragnea, slabind mult PSD, iar Tariceanu, suparat ca psd nu l-a propus pentru presedintie a parasit Coalitia ca un las si acum partidul format de el din mercenari veniti de la PNL-PDL e aproape in descompunere. Ponta, care are si el mercenarii lui, veniti de la PSD s. a. se da mare social-democrat, dar lupta impotriva unui partid care este chiar social-democrat, aflat si la guvernare. Speranta mi-as fi mutat-o spre PNL, dar cand ii aud si ii vad pe Orban si R. Bogdan imi vine sa vomit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb