ÎMBUNĂTĂŢIRI FUNCIARE Lucrările comisiei parlamentare de anchetă, prelungite

F.A.
Ziarul BURSA #Politică / 6 august 2009

Valeriu Tabără

Valeriu Tabără

Preşedintele Comisiei parlamentare de anchetă pe probleme de îmbunătăţiri funciare, Valeriu Tabără, a anunţat, ieri, în cadrul dezbaterilor, că va solicita prelungirea termenului de finalizare a cercetărilor.

Conform procedurilor, Comisia parlamentară de anchetă trebuie să-şi încheie activitatea şi să înainteze Biroului Permanent un raport detaliat pe data de 12 august, însă, din cauza volumului prea mare de lucru, deputaţii vor cere prelungirea investigaţiilor cu două săptămâni.

Valeriu Tabără a menţionat că momentan nu poate să tragă nicio concluzie în urma audierilor care au avut loc şi a studierii documentelor puse la dispoziţia comisiei.

Preşedintele Comisiei a precizat: "Ne gândim foarte serios ce să recomandăm factorilor de decizie. Deocamdată nu ne propunem să tragem concluzii şi să acuzăm, să ne transformăm în judecători aşa cum au făcut alţii. Vom trage concluziile finale după audieri, şi după vom analiza ce recomandări vom face".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Imi permit sa constat ca in timp ce comisia nu spune nimic despre ce se angajase ca o sa faca pentru stoparea degradarii din ultimii 20 de ani a sistemului national de irigatii si sprijinirea reabilitarii acestuia, se axeaza pe stabilirea eventualei vinovatii pentru incheierea unui contract din 1997-1998.

    Aceasta in timp ce in paralel, ministrul Sarbu vine cu propuneri care personal ma asteptam sa le regasesc ca din partea comisiei (subventia energiei electrice pentru irigatii si dupa 2009, trecerea din proprietatea publica a unor active din domeniul irigatiilor, acordarea de avansuri inclusiv pentru achizitia de echipamente de irigatii etc.).

    Nu o spun cu rautate, dar probabil ca daca o comisie nu vine cu "bombe", nu are farmec, iar propunerile si solutiile constructive intr-un anumit domeniu nu pot fi de competenta unei comisii denumite "de ancheta".  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb