Immofinanz lansează TimePal în toate clădirile sale de birouri din Bucureşti

V.B.
Companii #Imobiliare / 2 iulie 2014

Immofinanz lansează TimePal în toate clădirile sale de birouri din Bucureşti

Dezvoltatorul imobiliar Immofinanz Group anunţă lansarea noului serviciu de concierge TimePal în toate clădirile sale de birouri din Capitală, noul serviciu permiţându-le celor 15.000 de angajaţi care lucrează în clădirile de birouri ale grupului să economisească peste 30 de ore din timpul lor liber lunar.

Angajaţii din peste 100 de companii îşi pot face cumpărăturile cu uşurinţă, având acces la o gamă largă de produse şi servicii, de la curierat, servicii de curăţare a hainelor şi întreţinere a autovehiculului, la comenzi de cadouri şi flori şi chiar masaje. Printre furnizori, se numără branduri consacrate, iar preţurile sunt în linie cu cele ale pieţei, fără taxe adiţionale sau restricţii de cantitate. Şi o platformă online dedicată a fost special concepută pentru punctele de lucru ale Immofinanz Group. Fiecare proprietate de birouri dispune de o zonă de concierge la recepţie, se mai arată în comunicat.

"Acest serviciu premium ajută persoanele cu un program încărcat să beneficieze de aproximativ 30 de ore libere în timpul lor liber, prin degrevarea acestora de activităţile casnice. TimePal integrează confortul unei platforme online ce înglobează mai mulţi operatori de servicii şi furnizori cu atenţia personală oferită de o echipă dedicată de concierge, la locaţia clienţilor", explicau reprezentanţii companiei într-un comunicat remis redacţiei pe 11 februarie.

Printre serviciile de concierge puse la dispoziţie de TimePal, se numără: cumpărături (500 de produse din toate categoriile şi sortimentele de produse alimentare şi de uz casnic), curierat, servicii de curăţare a hainelor (disponibile pentru diverse tipuri de îmbrăcăminte, servicii de întreţinere a autovehiculului, comenzi cadouri, comenzi flori, masaj de relaxare sau terapeutic). Serviciile de concierge TimePal sunt asigurate de branduri consacrate, iar preţul este în linie cu cel al pieţei, fără niciun comision în plus sau restricţii de cantitate, mai relata comunicatul din februarie.

Immofinanz Group este un proprietar de birouri din Bucureşti, cu patru proprietăţi de clasă A. În total, grupul deţine 9 clădiri de birouri, cu o suprafaţă închiriabilă totală de 206.418 mp şi o valoare de aproximativ 349 milioane euro la 31 ianuarie 2014.

TimePal oferă un serviciu premium accesibil tuturor angajaţilor care lucrează în clădiri de birouri medii şi mari, o echipă de concierge ocupându-se de gestionarea comenzilor. Serviciul integrează o gamă largă de produse şi servicii ce poate fi extinsă în funcţie de nevoile clienţilor. Serviciul nu implică restricţii cantitative sau taxe de livrare.

Immofinanz Group este una dintre cele mai importante companii din domeniul imobiliar din Europa şi este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. Compania este, de asemenea, tranzacţionată la Bursa de Valori din Varşovia. De la înfiinţarea sa, în 1990, Immofinanz Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproximativ 7,4 miliarde de euro.

Immofinanz Group este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori şi investitori imobiliari din ţara noastră, cu un portofoliu de 89 de proprietăţi (17 proprietăţi, 11 proiecte în dezvoltare şi 61 proiecte în stadiu de analiză), estimat la 991,1 milioane de euro (657,2 milioane de euro în proprietăţi, 36,7 milioane euro în proiecte în dezvoltare, 297,2 milioane de euro în proiecte în stadiu de analiză). În noiembrie 2011, Immofinanz Group a achiziţionat Adama, un dezvoltator imobiliar din Europa de Sud-Est, cu operaţiuni importante pe piaţa rezidenţială din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb