Immofinanz România, venituri din chirii de 12,2 milioane euro

A.T.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 31 mai 2017

Immofinanz România, venituri din chirii de 12,2 milioane euro

Veniturile din închirieri ale companiei imobiliare "Immofinanz", în ţara noastră, se ridică la 12,2 milioane de euro la finalul primului trimestru al anului, ceea ce reprezintă 21,4% din veniturile din închirieri totale la nivel de Grup, potrivit unui raport financiar trimis redacţiei.

La sfârşitul primului trimestru al anului, Grupul Immofinanz a generat un profit net de 101,7 milioane euro din operaţiuni continue, excluzând Rusia, potrivit datelor companiei. Compania a raportat venituri din închirieri de 57,1 milioane euro în toate ţările în care este prezentă, faţă de 58,2 milioane euro în aceeaşi perioadă din 2016.

Immofinanz a finalizat, anul trecut, achiziţia unei participaţii de 26% din CA Immo, ambele companii fiind prezente şi pe piaţa din România. Immofinanz a plătit 604 milioane de euro miliardarului rus Boris Mints, potrivit informaţiilor din presă.

Oliver Schumy, CEO al IMMOFINANZ, a declarat: "Gradul de ocupare în portofoliul Grupului nostru a crescut la aproape 92%, iar structurile noastre de costuri s-au îmbunătăţit în mod semnificativ - atât în domeniul finanţării, cât şi al celui de personal. Refinanţarea aranjată în luna ianuarie a acestui an va reduce costurile de finanţare cu peste 21 de milioane euro anual pe termen mediu. Acţiunile noastre CA Immo sunt 630,7 milioane euro, pe baza unei evaluări a pieţei la sfârşitul lunii martie, dar - pe baza EPRA NAV - au fost în valoare de aproximativ 693,0 milioane EUR. Aceasta reprezintă o creştere substanţială faţă de preţul iniţial de achiziţie de 603,7 milioane euro".

Proprietăţile Immofinanz din România reprezintă 21,2% din portofoliul total al companiei, fără activele din Rusia.

Cele 72 de proprietăţi (17 investiţii finalizate, 3 proiecte în dezvoltare, 8 proiecte imobiliare adiţionale - apartamente destinate vânzării după finalizare - şi 44 de proiecte în analiză) au o valoare de 845,4 milioane de euro. Valoarea reală estimată după finalizarea proiectelor în dezvoltare actuale ale Grupului în ţara noastră se ridică la 71,5 milioane de euro.

Pe parcursul primului trimestru al anului financiar 2017, rata de ocupare a portofoliului din România a crescut până la 96,5% (la 31 decembrie 2016: 95,8%).

Grupul "Immofinanz" activează pe şapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România şi Polonia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb