"IMP România Industrial Co" majorează cu 1,5 milioane de euro creditul la ABN Amro Bank România

N.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 19 iunie 2007

Acţionarii "IMP România Industrial Co SA" Timişoara au aprobat majorarea liniei de credit contractată la ABN Amro Bank România cu 1,5 milioane euro, până la 2,5 milioane euro, potrivit informaţiilor publicate de companie în Monitorul Oficial, informează NewsIn .

IMP România Industrial Co SA va oferi garanţii asupra majorării liniei de credit deschisă la ABN Amro Bank alături de co-debitorii şi co-garanţii Euroholding SRL, Euroconstruct SA şi Europrefabricate SRL.

De asemenea, acţionarii IMP România Industrial Co au aprobat contractarea în calitate de co-debitor, alături de Euroholding SRL, Euroconstruct SA şi Europrefabricate SRL şi Netex SA a unei facilităţi de credit cu scop multiplu cu HVBŢiriac SA, în valoa­re de 1,8 milioane euro. Creditul va fi contractat pe o perioadă de maximum 12 luni pentru finanţarea cheltuielilor curente şi emiterea de scrisori de garanţie bancară.

La întâlnirea din aprilie a fost aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli pentru anul 2007, precum şi a planului de investiţii aferent anului în curs. Acţionarii IMP România Industrial Co au decis aprobarea operaţiunilor de casare a unor mijloace fixe şi obiecte de inventar aflate în patrimoniul societăţii, rămase fără utilitate.

IMP România Industrial Co are ca domeniu de activitate fabricarea ţesăturilor înguste (panglici), inclusiv materiale constând din urzeala fără bătătură, obţinute cu ajutorul unui adeziv, fabricarea fetrului, fabricarea de etichete, cocarde, fabricarea de pasmanterie ornamentală (trese, ciucuri, pampoane), fabricarea tulului şi a altor ţesături tip plasă, a dantelei, broderiilor, fabricarea materialelor impregnate, acoperite sau stratificate cu material plastic, fabricarea vatei şi articolelor confecţionate din vată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb