Impact: 5400 de vizitatori unici la târgul imobiliar ImoSfera

C.P.
Companii #Imobiliare / 29 iunie 2010

Peste 21% din totalul de vizitatori ai primului târg imobiliar virtual, Imosfera, au fost interesaţi de oferetele prezentate în standurile dezvoltatorului Impact Developer&Contractor. Astfel, peste 5.400 de vizitatori unici au făcut click la standurile ansamblurilor Greenfield Residence din Bucureşti, Boreal Residence din Constanţa, Roua Residence din Ploieşti, Dealul Lomb din Cluj.

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, interesul vizitatorilor a fost pentru apartamentele de 2 şi 3 camere. S-au primit solicitări de informaţii atât pe chat-ul târgului, cât şi telefonic, şi s-au stabilit întâlniri pentru negocieri şi precontractări.

Deoarece numărul celor care au intrat în discuţii directe pe chat cu consultanţii de vânzări a fost doar de 99 persoane, se poate spune că, pe de o parte, volumul de informaţii oferite a fost satisfăcător, dar, pe de altă parte, şi că nivelul de determinare pentru a lua o decizie rapidă de achiziţie imediată a unei locuinte noi este de circa 2% din segmentul persoanelor interesate de schimbarea locuinţei.

"Ne aşteptăm ca numărul celor care formulează solicitări de detalii, inclusiv pentru contractare, să crească şi după închiderea târgului, deoarece experienţa altor târguri imobiliare clasice arată că cel puţin 3%-4% din numărul total de vizitatori vor continua analizele ofertelor din piaţă în următoarele 2-3 luni. Acest proces poate să fie accelerat, deoarece recenta măsură guvernamantală de creştere a TVA pe de o parte va diminua consumurile generale dar, faţă de o eventuală decizie iminentă de achiziţie a unei locuinte noi, va face ca anumite tranzacţii să fie accelerate de teama introducerii şi a altor măsuri nefavorabile", a declarat Carmen Sandulescu, director financiar al dezvoltatorului Impact SA.

"Rămâne de văzut, în următoarele 3 luni, câţi dintre potenţialii beneficiari, interesaţi fiind, au şi posibilitatea reală de a susţine achiziţionarea, la un preţ accesibil, de locuinţe de calitate, în zone sigure, aproape de natură", a spus în încheiere reprezentatul Impact SA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb