Implanturile dentare - o piaţă de 107 milioane de euro în 2020

C.B.
Miscellanea / 14 februarie 2020

Lorelei Nassar, medic implantolog

Lorelei Nassar, medic implantolog

România este una dintre ţările europene ale cărei populaţii are cele mai scăzute niveluri ale sănătaţii dentare. Tot aşa, la nivel mondial, ne aflăm pe locul 7 în clasamentul ţărilor cu oameni grav afectaţi din punct de vedere stomatologic, arată datele Eurobarometru în domeniu.

Lorelei Nassar, medic implantolog, a declarat: " România este surprinzătoare în cel mai adevărat sens al cuvântului. Suntem în secolul XXI, dar peste 30 % dintre români si-au pierdut toţi dinţii naturali. Soluţia? Implanturile. Numărul pacienţilor care solicită un astfel de tratament s-a dublat, chiar triplat în ultimii doi ani. Femeile sunt mai deschise spre inovaţie şi schimbare şi se decid mai repede să apeleze la intervenţii care să le îmbunţăţească viaţa şi aspectul fizic şi psihic."

În ţara noastră, există peste 12.000 de clinici şi cabinete stomatologice care livrează tratamente stomatologice. Dintre acestea, un procent de 10% practică implanturile. Ştiţi care este media pe care o investeşte un român pentru o astfel de procedură? Aproximativ 500 de euro per procedură, ceea ce conduce la un estimat de peste 107 milioane de euro pe care îi vor investi românii în anul 2020 în implanturi dentare.

În România, implanturile reprezintă cam jumătatea din valoarea cifrei de afaceri pe care o generează o clinică stomatologică şi reprezintă o investiţie ridicată pentru un pacienţi, de aceea aceştia apelează de foarte multe ori la sisteme de creditare bancară care să le susţină investiţia în sănătatea lor orală.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Bună ziua, am rugăminte să mă lămuriți in legătură cu implanturile dentare. Sunt interesată să știu ce pași sunt de urmat,și cât costă un implant, s-au daca se poate face cu bani europeni .Va multumesc și aștept răspuns.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb