Împreună pentru Giuleşti - Aqua City devine sponsor al echipei Rapid Bucureşti

Comunicate de presă / 10 august 2021

Împreună pentru Giuleşti - Aqua City devine sponsor al echipei Rapid Bucureşti

Aqua City este oficial noul partener şi sponsor al echipei de fotbal FC Rapid Bucureşti 1923. Momentul a fost marcat de o conferinţă de presă care a avut loc marţi, 10 august, ora 12:00, la showroom-ul Aqua City din Intrarea Rocilor 12-16. Au fost prezenţi Decebal Coţofană, acţionar Aqua City, Victor Angelescu, finanţator Rapid Bucureşti, Adrian Rus, director de marketing Aqua City, Lucian Ionescu, director de imagine Rapid Bucureşti 1923, precum şi legenda Rapidului Ion Manu, conform unui comunicat remis redacţiei.

În cadrul conferinţei de presă, reprezentanţii Aqua City şi cei ai echipei de fotbal Rapid Bucureşti au oferit detalii despre acordul de colaborare, dar şi despre relaţia specială care leagă echipa de fotbal de cartierul Giuleşti, acolo unde este situat Aqua City. În acest sens, a fost anunţată o premieră pentru fotbalul şi sportul românesc: o întreagă scară de bloc va fi dedicată sportivilor şi staff-ului de la clubul Rapid, care vor avea astfel posibilitatea să locuiască împreună. Aceasta va fi denumită "Intrarea Vişinie", iar rapidiştii care vor dori să locuiască aici vor avea parte de oferte speciale, având ocazia să achiziţioneze apartamente la preţuri preferenţiale.

"Pentru Rapid, Giuleştiul în sine reprezintă acasă. În trecut, fotbaliştii Rapidului erau cazaţi la Gara de Nord sau vis-à-vis de stadion. În 2021, fotbalişti şi sportivi ai Rapidului vor locui împreună în Giuleşti, unde este casa noastră, pe aceeaşi scară de bloc. Este probabil ceva unic în fotbalul şi în sportul din România şi pentru noi un lucru care ne face să ne simţim acasă şi diferiţi de ceilalţi", a declarat Lucian Ionescu, director de imagine al clubului.

"Sunt foarte impresionat de proiectul Aqua City, cred că va arăta foarte bine, iar jucătorii şi legendele Rapidului se vor simţi foarte bine aici. Pentru noi înseamnă foarte mult ca atunci când va fi gata stadionul toţi care fac parte din această echipă să revină la origini şi să locuiască în Giuleşti", a declarat Victor Angelescu, finanţator Rapid Bucureşti.

"Ne bucurăm să anunţăm astăzi acest parteneriat prin care susţinem echipa Rapid, dar şi Centrul de Copii şi Juniori ai Rapidului. Ne dorim să oferim acces copiilor din familii defavorizate la acest club şi să susţinem pasiunea lor pentru sport. Ne dorim ca pe viitor, ca şi până acum, să facem şi alte lucruri importante pentru Giuleşti", a declarat Decebal Coţofană, acţionar Aqua City.

"Ne dorim ca în această zonă să punem la dispoziţia celor interesaţi de locuinţe să împărtăşească pasiunea pentru culorile vişinii. Acest parteneriat reprezintă un pas firesc de susţinere a celui mai important simbol al Giuleştiului, iar faptul că putem sprijini una dintre cele mai iubite echipe din România este o bucurie reală pentru noi", a declarat Adrian Rus, directorul de marketing Aqua City.

Proiectul rezidenţial Aqua City, dezvoltat în cartierul Giuleşti, se află la doar 2 minute de mers pe jos de Lacul Morii şi va fi format din 6 blocuri, în care vor locui aproximativ 5.000 de persoane. Datele unei companii de monitorizare a pieţei construcţiilor la nivel naţional plasează Aqua City pe primul loc în Bucureşti şi pe locul 3 la nivel naţional în topul celor mai mari proiecte, din cele 12.000 de şantiere analizate.

Anvergura impresionantă a complexului imobiliar a determinat echipa din spatele proiectului să pună în centrul obiectivelor sale nu doar bunăstarea viitorilor locatari, ci şi pe cea a comunităţii extinse. Astfel, echipa Aqua City a gândit proiecte care să aibă un impact pozitiv pentru cartier şi locuitorii săi. Alături de administraţia sectorului 6, echipa Aqua City a luat parte la cea mai mare campanie de curăţare a împrejurimilor Lacului Morii, în urma căreia s-au strâns în jur de 5.000 de saci de gunoi. Totodată, Aqua City a lansat primul ziar al unei comunităţi urbane din Bucureşti - un produs media obiectiv, echilibrat, cu focus pe zona Giuleşti-Crângaşi-Lacul Morii, cu un tiraj de 60.000 de exemplare, distribuit gratuit membrilor comunităţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb