ÎN 2013 Raiffeisen a investit 7,65 milioane lei în proiecte comunitare

E.D.
Bănci-Asigurări / 28 mai 2014

Investiţiile comunitare realizate de Raiffeisen Bank în România s-au ridicat, în 2013, la valoarea de 7,65 milioane lei şi s-au adresat unui număr de 300.000 de beneficiari din întreaga ţară, se arată în Raportul de Responsabilitate Corporativă, dat publicităţii, miercuri, de către bancă.

Anul trecut, Raiffeisen Bank a investit mai ales în proiecte din domeniul educaţiei, sport şi cultură, dar şi în proiecte comunitare.

De asemenea, banca a continuat programul de granturi "Raiffeisen Comunităţi", aflat la a treia ediţie, precum şi proiectele mari, cum ar fi: închiriere de biciclete în oraşe (I'Velo, studentObike), Festivalul de Teatru de la Sibiu, Festivalul SONORO, dar şi Maratonul Internaţional de la Bucureşti.

Investiţiile comunitare au ajuns, în 2013, la valoarea de 7,65 milioane de lei şi s-au adresat unui număr de peste 300.000 de beneficiari din întreaga ţară. Din acest total, 18% au însemnat investiţii în proiecte de educaţie, iar 10% în proiecte de dezvoltare locală.

Una dintre cele mai noi iniţiative ale băncii, lansată anul trecut, este proiectul "RStyle" care îşi propune să ajute angajaţii Raiffeisen Bank să aibă un stil de viaţă echilibrat şi sănătos, atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională.

În ceea ce priveşte managementul responsabil, Raportul de Responsabilitate Corporativă 2013 al Raiffeisen Bank relevă faptul că au fost economisiţi 15.375 kMw energie electrică, s-a redus cu 50% consumul de apă, a fost reciclată o cantitate de 180.536 kg de hârtie şi 54.188 kg deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE), în timp ce 370 de studenţi au efectuat stagii de practică şi 900 de persoane au aplicat pentru programul "Raiffeisen Trainee", aflat la 8-a ediţie.

Raportul de Responsabilitate Corporativă respectă două standarde voluntare de raportare: Global Reporting Initiative (al treilea an de raportare) şi London Benchmarking Group (al patrulea an de raportare).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb