ÎN CADRUL WEBINARULUI ARSC Răspunsul oraşelor din ţară la criza actuală

C.P.
Miscellanea / 18 mai 2020

Eduard Dumitraşcu, preşedintele ARSC

Eduard Dumitraşcu, preşedintele ARSC

Asociaţia Română pentru Smart City (ARSC) organizează - joi, 21 mai, de la ora 14:00 - webinarul cu tema "Smart City vs. Pandemie", în cadrul cărora vor fi prezentate răspunsul oraşelor din România la criza actuală. Evenimentul va fi moderat de preşedintele ARSC, Eduard Dumitraşcu, şi va putea fi urmărit live, pe Facebook.

Pandemia de COVID-19 a afectat populaţia la nivel global, aducând schimbări drastice modului de viaţă al cetăţenilor şi punând presiune pe administraţiile centrale şi locale pentru o gestionare cât mai eficientă a situaţiei şi a resurselor locale. Webinarul are scopul de a aprofunda modul în care administraţiile locale din România au reacţionat la o situaţie neprevăzută şi care sunt planurile de redresare a comunităţilor, arată comunicatul ARSC.

Acesta subliniază: "La nivel administrativ, s-a putut observa o tendinţă de digitalizare accelerată a instituţiilor şi serviciilor publice oferite de acestea. Discuţiile din cadrul evenimentului vor fi îndreptate şi către oportunităţile de dezvoltare, apărute ca un efect benefic al crizei, şi beneficiile aduse de implementarea conceptului de Smart City la nivelul comunităţilor: digitalizarea instituţiilor publice, soluţii de mobilitate urbană adaptate noului context, riscuri şi oportunităţi de dezvoltare economică, soluţii de protecţie a mediului ş.a.m.d".

Invitaţii confirmaţi până în prezent sunt Constantin Tomescu, viceprimar al Sectorului 6, Bucureşti, Ioan Gâf-Deac, Director General al Direcţiei de Mobilitate Urbană din cadrul Primăriei Sectorului 4, Bucureşti şi Liviu Stanciu, expert elaborare strategie Smart City din cadrul Primăriei Municipiului Alba Iulia.

În cadrul webinarului vor fi prezentate şi rezultatele studiului realizat de Asociaţia Română pentru Smart City privind măsurile implementate în 80 de primării, consilii judeţene şi prefecturi, pe perioada stării de urgenţă.

Evenimentul va fi transmis live, pe pagina de Facebook a Asociaţiei Române pentru Smart City şi pe paginile de Facebook ale partenerilor.

Pagina evenimentului poate fi accesată aici: https://www.facebook.com/events/2882029948579295/

Partenerii evenimentului sunt Dell Technologies, Vauban, Dewatering & Silent Piling, iar evenimentul este susţinut de Institutul pentru Libertate şi Democraţie, Alba Iulia Smart City, Romania Green Building Council, Universitatea Ecologică din Bucureşti, Centrul de antreprenoriat UPBizz, Trenchless, DevTalks, RoHealth.

Partenerii media sunt Ziarul Bursa, Ziare.com, Business24, Business Review, Financiarul.ro, Revista Succesul, Trenchless România, Maşini şi Utilaje, Matek.ro, Instal News, Transilvania Business, Smart City Magazine.

Asociaţia Română pentru Smart City (ARSC) este principala organizaţie a Industriei Smart City din România, având ca obiectiv principal dezvoltarea comunităţilor creativ-inteligente din ţară. Organizaţia se bucură de recunoaştere internaţională, fiind membră în diferite organizaţii, comisii consultative, grupuri de lucru şi este partener în programe naţionale şi internaţionale alături de cele mai importante corporaţii implicate în proiecte de Smart City.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Rotofei nea Dumitrascu, nu arata ca are virusul inca.

    Oricum in Smarcity trebuie sa intre si coronavirus in plin, face parte din proiect. 

    Buna Ziua!

    Am citit articolul de mai sus si pentru a verifica cat de pertinente sunt opiniile si sfaturile lui Eduard Dumitrascu am cautat pe Google cine este acesta. Am gasit mai multe articole in care este denumit " Santajistul de la OTV" iar din continutul acestora reiese faptul ca Dumitrascu are sau a avut inclinatii spre activitati de acest gen. Mai mult decat atat, am descoperit ca atat el cat si asociatia la care este presedinte sunt executati silit de catre banca si IFN( vezi portalul instantelor de judecata). 

    Tinand cont de aceste lucruri, ma intreb cine sau ce il recomanda pe acesta ca si specialist avand in vedere ca nu este capabil sa-si administreze propriile afaceri.  

    Chiar sunt interesat de tema Smart City dar sfaturile si opiniile trebuiesc date de adevaratii specialisti in domeniu. Aveti grija cu cine stati de vorba.

    Sanatate! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb