ÎN CENTRUL DE INOVAŢIE AGROTEHNOLOGICĂ, Bayer investeşte 500.000 de euro

Marius Constantin
Companii / 22 iunie 2015

Bayer investeşte în Centrul de Inovaţie Agrotehnologică suma de 500.000 de euro, care se doreşte a fi o platformă creată cu scopul de a promova noile tehnologii Bayer adaptate agriculturii din România, arată un comunicat transmis astăzi redacţiei.

În cadrul Centrului de Inovaţie Agrotehnologica, Bayer va derula o serie de acţiuni concrete, printre care: transferul de informaţii cu privire la noile tehnologii, în cele mai importante zone agricole din România, pe criterii legate de eficienţă, adaptarea optima a produselor la conditiile locale; strategii inovatoare cu beneficii pentru clienţii şi partenerii noştri; asigurarea suportului tehnic pentru omologarea produselor, pe parcursul lansării, precum şi după lansarea oricărui produs pe piaţă.

Pentru fermierii români, beneficiile Centrul de Inovaţie Agrotehnologică al Bayer CropScience pot fi multiple, începând cu suportul oferit în creşterea nivelului de expertiză şi înţelegere a beneficiilor produselor Bayer şi până la accesul la informaţii despre tehnologiile şi managementul culturilor în condiţiile climei din România, dintr-o perspectivă inovatoare.

Soluţiile avansate propuse de Centrul de Inovaţie Agrotehnologică vor genera o profitabilitate mai ridicată şi tehnologii de protecţie a plantelor mai eficiente pentru fermierii români.

Bayer este o companie globală cu competenţe de bază în domeniile sănătate, agricultură şi materiale high-tech. Bayer CropScience, subgrup al Bayer AG responsabil pentru domeniul agriculturii, are o cifră de afaceri anuală de 9,494 miliarde EUR (2014) şi este una dintre cele mai mari companii inovative bazate pe cercetare şi dezvoltare în domeniile seminţe, protecţia culturilor şi controlul daunătorilor non-agricoli.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb