ÎN OPINIA LIBERALILOR: Ordonanţa anunţată de Toader, un fel de amnistie şi graţiere

P.E.
Politică / 21 ianuarie 2019

Tudorel Toader (Sursa foto: Twitter)

Tudorel Toader (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că ordonanţa de urgenţă anunţată de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care ar permite persoanelor condamnate de completurile de cinci de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să depună contestaţii în anulare, este "o altă modalitate de a da amnistia şi graţierea".

"Este o altă modalitate de a da amnistia şi graţierea, pe care se pare că, totuşi, se tem să le promoveze. Este acelaşi lucru", a spus Turc, potrivit Agerpres.

La rândul său, secretarul general al PNL Bistriţa-Năsăud, Vasile Silaşi, a comparat această ordonanţă cu legea recursului compensatoriu.

"O să dea un nou recurs compensatoriu, o să-l voteze iarăşi unii dintre parlamentarii din judeţ", a declarat Silaşi.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat ieri seară că a redactat un proiect de ordonanţă de urgenţă, pentru a da posibilitatea persoanelor condamnate de completuri "nelegal constituite" şi care nu mai sunt în termen să poată depune contestaţii în anulare.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. .... " Acest bubos" in loc sa se ocupe de problemele administrative din teritorii ...conditiile in care magistratii isi desfasoara activitatea ( 9 procurori intr-o incapere), dotarile necesare bunei desfasurari al activitati si multe alte probleme... EL de cand a venit la Ministerul Justitiei se ocupa de schimbarea Procurorilor...alceva nu mai stie. Cand il vezi tot timpul cu mapa aia albastra...ti se face "greata" sa te mai uiti la el. Poarta acea mapa.... sa impresioneze...cata cultura si analize face el........parca se duce la predarea de cursuri la Univ. din Iasi.

    1. dar eu nu inteleg de ce tot amna amistia si gratirea tine lumea in frig cu protestele lor or o da ori nu ce vrea sa fac cu 5 judecatori casa se scape iei intre ei nici de cum restu lumi care se afla incarcerati petru pedepse minore daca se da amistia si gratirea trebuie sa se dea pentru toti incarcerati in penitenciare pentru fapte minore nu crime .violuri si tlari dati ceva nu mai tieti lumea in frig sa chinuie

    Sa "Ievaluam Ievaluarea..."

    Mai bine rezolvi problema supraaglomerarii din inchisori asfel: 

    1) Eliberezi femei amarate s i batrani necajiti, Nu talhari si violatori

    2)Trimiti AGRESORII in Inchisori din Strainatate [ Tarile Scandinave, ca au conditii bune] 

    1. ...sau construiesti PUSCARII NOI cu Bani Europeni!

    Deci Tudorele ce-ai facut mai nene ai dat ordonata numai pt dragnea si ce sa intelegem noi oameni d3 rind mai prostii cum zicei voi ca noi nu intelegem ca Dragnea te are la mina cu ceva de ai dat ordonata asta te are stii tuu si sper ca dormiti amindoi in pat la jilava .....mai omule cum sa dai asa ceva cu dedicati pt Dragnea asa fara numar da anmisti si gratiere ca macar sunt miii de oamnei care au furat o gaina si au primit 7 ani de puscarie si sunt oamenii amariti care stau acolo pt un accident care sa aruncat un betiv pe masina si a murit ma omule sau e prea mult mai animalule care esti dai lege care numai voiii sa beneficiatii nu si oamneii care sunt in mizerie di puscarii de cacat din Ro intreaba sau fa macar o petitie care noi oamenii de rind sa votam daca suntem de acord cu aminstia eu cred ca 70% DIN Populatie ar vota sa fie data anmistia si gratiera nu ce ai facu tu animalule .....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb