ÎN PARTENERIAT CU TBI BANK  Autodeal oferă posibilitatea achiziţionării în rate a poliţelor RCA

G.U.
Bănci-Asigurări / 19 aprilie 2022

Sandu Băbăşan, partener Autodeal

Sandu Băbăşan, partener Autodeal

Aplicaţia Autodeal, cea mai complexă şi completă soluţie pentru gestionarea costurilor şi obligaţiilor auto din România, oferă, în parteneriat cu TBI Bank, posibilitatea achiziţionării în rate a poliţelor RCA, se arată într-un comunicat de presă. Decizia vine în sprijinul utilizatorilor aplicaţiei, în contextul majorării preţurilor pentru poliţele de asigurare de Răspundere Civilă Auto.

"În contextul menţinerii actualelor costuri pentru poliţele RCA, ne aşteptăm ca aproximativ 20% din totalul acestora să fie plătite în rate de utilizatorii Autodeal şi, mai mult, estimăm o creştere a numărului de poliţe încheiate pe 1 an, pentru care şoferii trebuie să achite o sumă mai mare, dar care pot fi accesate în rate, în detrimentul celor încheiate pe o lună sau 3 luni", spune Sandu Băbăşan, partener Autodeal.

"Parteneriatul între Autodeal şi TBI Bank presupune facilitarea achiziţiei poliţelor RCA în 4 rate fără dobândă, prin intermediul soluţiei < < Cumpără acum, plăteşte mai târziu > > oferită de TBI Bank. Soluţia de finanţare este 100% online, fluxul este complet digitalizat şi automatizat, iar timpul de răspuns pentru aplicaţia de finanţare este de până la 10 minute", spune Mihai Cringasu, Senior Partner Success Manager la TBI Bank.

Potrivit sursei citate, pentru 2022, Autodeal estimează o triplare a numărului de poliţe încheiate prin aplicaţie, la peste 5.000, în contextul în care vizează ca, la final de an, numărul de descărcări ale aplicaţiei să depăşească 300.000, faţă de 120.000, în prezent.

La finalul anului trecut, Autodeal a atras o investiţie de 450.000 de euro, de la doi investitori, pentru dezvoltarea de noi funcţionalităţi şi integrarea de noi parteneri strategici, aplicaţia fiind, în prezent, evaluată la 3 milioane de euro.

De la momentul lansării aplicaţiei Autodeal şi până în prezent, compania dezvoltatoare a operat peste 10 update-uri, majoritatea vizând noi funcţionalităţi, îmbunătăţiri în zona experienţei de utilizare şi corectarea unor bug-uri sau procese interne care au luat în calcul sugestiile utilizatorilor.

Cât priveşte dezvoltările de anul acesta şi adăugarea de noi servicii în portofoliu, Autodeal îşi propune creşterea accelerată de noi utilizatori şi poziţionarea pe piaţă ca principalul jucător pe acest segment, concomitent cu introducerea serviciilor de rezervări, de asistenţă rutieră, leasing, parking şi, pe termen lung, realizarea unui marketplace, unde vor fi comercializate, pentru început, anvelope şi accesorii auto. Autodeal se va dezvolta în continuare punând accentul pe sectorul green cars, rent a car (oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a închiria maşini direct din aplicaţie) şi last mile mobility.

"Suntem în faza finală de testare a implementării soluţiilor de leasing auto şi a programărilor în service/staţii ITP. De asemenea, estimam că, până la finalul lunii aprilie, vom lansa şi posibilitatea achiziţionării serviciilor oferite de Autodeal prin intermediul criptomonedelor", mai spune Sandu Băbăşan, partener Autodeal.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb