ÎN PREMIERĂ Adunarea Generală EUROMAT 2013 va avea loc în ţara noastră

F.A.
Companii / 27 mai 2013

Ţara noastră găzduieşte, în data de 31 mai, cel mai important eveniment european anual dedicat industriei jocurilor de noroc, Adunarea Generală a European Gaming and Amusement Federation (EUROMAT) 2013, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Este pentru prima oară când aceasta are loc în Bucureşti, fiind găzduit şi organizat cu sprijinul Romslot - Asociaţia Organizatorilor de Sloturi, şi AOPJNR, Asociaţia Organizatorilor şi Producătorilor de Jocuri de Noroc din România.

Reprezentanţi din 17 ţări europene, membri ai 23 de asociaţii naţionale vor lua parte la evenimentul ce trasează planul de acţiuni pentru perioada 2013 - 2014 şi analizează activitatea din ultimul an a celei mai importante organizaţii din industria gambling-ului la nivel european. În plus, pe 30 mai va avea loc şi şedinţa comitetului executiv EUROMAT.

"Este o onoare să găzduim pentru prima oară în România un eveniment de o asemenea amploare, adunarea generală a peste 20 de asociaţii naţionale din întreaga Europă. Organizarea acesteia în ţara noastră demonstrează atenţia pe care EUROMAT o acordă pieţei din România, dar şi cadrului legislativ autohton, federaţia fiind puternic implicată în reglementările industriei la nivel European.", a declarat Dan Iliovici, Director Executiv Romslot.

Unul dintre aspectele principale care vor fi luate în discuţie în cadrul întâlnirii este reglementarea jocurilor online la nivelul Uniunii Europene, acestea aflându-se în momentul de faţă în afara sistemului de licenţiere şi autorizare din România. EUROMAT evidenţiază răspunderea pe care o au guvernele naţionale de a asigura că regulile fiscale şi de reglementare a furnizării serviciilor de jocuri de noroc sunt aplicate în mod egal şi nediscriminatoriu indiferent de forma de exploatare a acestora.

"Din experienţa membrilor noştri, un cadru legislativ bine reglementat, ce aplică reguli şi condiţii egale atât operatorilor din teritoriu, cât şi celor de jocuri de noroc online, cuplat cu angajamentul industriei pentru un joc responsabil, reprezintă cheia succesului pentru mediul de joc sigur şi distractiv pe care statul, jucătorii şi industria şi-l doresc.", a declarat Annette Kok, Preşedintele EUROMAT.

EUROMAT a fost înfiinţat în 1978, iar în prezent numără 23 de membri, asociaţii naţionale din 17 ţări europene: Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Danemarca, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Olanda, Polonia, România, Serbia, Spania, Suedia şi Marea Britanie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb