ÎN PRIMELE OPT LUNI ALE ANULUI Color Smart a înregistrat vânzări de peste 200.000 de euro pe segmentul produselor pentru băi şi piscine

S.B.
Companii #Construcţii / 6 septembrie 2022

Color Smart a înregistrat vânzări de peste 200.000 de euro pe segmentul produselor pentru băi şi piscine

Vânzările pe segmentul de produse dedicate piscinelor şi băilor s-au ridicat la peste 200.000 de euro, reprezentând 40 de proiecte în perioada ianuarie - august, pentru compania Color Smart Distribution.

Proiectele pentru băi de locuinţe au reprezentat 120.000 euro din vânzarea produselor pe acest segment, iar pentru zona de spa-uri şi piscine valoarea acestora s-a ridicat la 80.000 euro.

"Produsele dedicate zonelor de baie şi piscinelor din portofoliul Color Smart oferă posibilitatea utilizatorilor să înlocuiască gresia şi faianţa cu micro ciment modern şi versatil, format din nisipuri naturale, lianţi şi aditivi speciali, cu proprietăţi antiderapante, rezistent la abraziuni. Sistemul mineral este îmbogăţit cu cristale de sticlă de Murano şi marmură de Carrara, care reinterpretează pardoseala veneţiană într-un stil modern, contemporan şi durabil. Ne bucurăm că românii încep să descopere şi să aleagă tot mai mult produsele Wall2Floor, dedicate băilor, şi Wall2Floor Top Coat, special create pentru spaţii de piscină şi spa-uri", a declarat Cătălina Trupşor, fondator şi CEO Color Smart Distribution.

Bugetul mediu alocat de către clienţii Color Smart începe de la 10 euro/mp, pentru o baie decorată simplu, cu produse lavabile, ecologice, care oferă durabilitate în timp şi ajunge până la 200 euro/mp, dacă beneficiarii aleg vopsele minerale sau micro cimentul pentru decorare. Aceste estimări nu includ lucrări preliminare de îndreptare a pereţilor acolo unde ar fi cazul.

În ceea ce priveşte un proiect cu produse lavabile pentru o piscină sau un spa, bugetul porneşte de la 20 euro/mp, însă se pot investi şi 300 euro/mp dacă se foloseşte Wall2Floor, sistemul mineral care realizează suprafeţe, atât orizontale cât şi verticale perfect uniforme. În cazul în care clienţii doresc combinaţii de materiale minerale sofisticate cu micro cimenturi sau picturi, atunci bugetul va sări de aceste cifre.

Aaceste tipuri de materiale oferă amenajări mult mai durabile, rezistente în timp, care îşi păstrează textura, culorile şi finisajul intact ani de zile. În funcţie de cât de mare este traficul şi cât de persistentă este umiditatea, durata de viaţă a unui astfel de proiect este între 10 şi 20 de ani.

"În România, trendul legat de micro cimenturi a început să fie apreciat şi luat în calcul abia în ultimii 2-3 ani. Cei care achiziţionează acest tip de materiale vor un rezultat excepţional, unic, reprezentativ pentru fiecare dintre ei. Sunt interesaţi, dincolo de estetica inegalabilă, de rezistenţa culorilor pe termen lung, durabilitatea amenajării şi chiar de faptul că protejează natura folosind produse ecologice, sustenabile", spune Cătălina Trupşor.

Cel mai important proiect realizat de Color Smart pe acest segment s-a ridicat la o valoare de 50.000 de euro, pentru o piscină cu suprafaţa amenajată de 1000 mp. Pentru amenajarea acestui proiect s-a folosit o combinaţie între vopsele lavabile şi materiale speciale, bugetul fiind de circa 50 euro/ mp. În acest buget au fost incluse şi planificarea, bugetarea şi implementarea proiectului până la cheie.

Aplicarea acestor materiale de top se poate realiza doar de către meşteri extrem de calificaţi. În România numărul acestora este foarte mic: în prezent sunt aproximativ 10 persoane care au experienţa şi cunoştinţele necesare pentru a realiza astfel de decorări. Color Smart apelează la aplicatori din toată lumea - Italia, Croaţia, UK, India etc, pentru a pune la dispoziţia clienţilor cei mai buni specialişti din domeniu, care pot realiza proiectele la cel mai înalt nivel. În acelaşi timp, compania organizează cursuri specifice pentru micro cimentul Wall2Floor pentru formarea, dezvoltarea şi evaluarea ulterioară a aplicatorilor interesaţi.

Toate produsele Color Smart dedicate piscinelor şi băilor sunt sustenabile, pe bază de var, pigmenţi naturali, finisaje minerale care au un conţinut scăzut de adezivi adăugaţi.

Caracteristicile specifice ale vopselurilor dedicate zonelor cu umiditate sunt curăţarea şi întreţinerea uşoare, rezistenţa la abraziune, la lovituri, la pelicula de apă, acestea fiind totodată şi antiderapante.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb