ÎN PRIMELE ZECE LUNI ALE ANULUI  Numărul cererilor pentru croaziere s-a triplat

G.D.
Companii #Turism / 2 noiembrie 2022

Numărul cererilor pentru croaziere s-a triplat

CruiseHub, parte a Grupului Aerotravel, anunţă triplarea solicitărilor pentru vacanţele pe croazieră în primele zece luni ale lui 2022, ca urmare a dorinţei de călătorie în continuă creştere, dar şi a renunţării la restricţiile epidemiologice a liniilor de croazieră, conform unui comunicat remis redacţiei. Astfel, turiştii români se pot îmbarca la bordul navelor de croazieră MSC, şi nu numai, fără a fi vaccinaţi, doar cu prezentarea la îmbarcare a unui test RT-PCR sau antigen, cu rezultat negativ. În plus, pentru itinerarii din Marea Mediterană, Europa de Nord, Marea Roşie şi Caraibe, turiştii vaccinaţi cu schema completă nu mai sunt obligaţi să prezinte niciun fel de test la îmbarcare.

Potrivit sursei citate, toţi pasagerii CruiseHub pot alege orice croazieră din zecile de itinerarii parcurse de cele 21 de nave MSC Cruises, în sezonul de iarnă şi în 2023, cu oferte cu adevărat speciale, atât pentru croaziere individuale, cât şi de grup.

Croazierele individuale pot fi achiziţionate la tarife foarte avantajoase, începând de la 349 euro/pers. pentru itinerarii din Marea Mediterană şi includ 7 nopţi de cazare la bordul vasului, pensiune completă, băuturile (apă, ceai, cafea) în timpul meselor, activităţile la bord şi taxele portuare. Dintre croazierele preferate de români se numără cele cu îmbarcare din Roma, Genova sau Barcelona, Hamburg şi Rotterdam, de-a lungul cărora vizitează oraşe emblematice din Marea Mediterană sau Europa de Nord. Printre cele mai solicitate destinaţii sunt Palma de Mallorca, Marsilia, Ibiza, Cannes, sau itinerariile care includ insulele greceşti, dar şi Limassol sau Haifa.

Un pachet complet de vacanţă este disponibil în varianta croazierei de grup organizat, unde o experienţă de 7 nopţi are tarife ce încep de la 990 euro/ pers. şi includ 7 nopţi de cazare în cabina aleasă, pensiune completă, transportul cu avionul, bagaje de cală şi de cabină, transferul aeroport - port - aeroport, un însoţitor de grup vorbitor de limba română, taxele portuare şi cele de aeroport, subliniază sursa citată.

Creşterea volumului de cereri este deservită şi de extinderea flotei de nave în continuă dezvoltare. În 2022, compania MSC a lansat două noi vase de croazieră - MSC World Europa, care va opera itinerarii în Dubai şi Golful Persic şi MSC Seascape, o bijuterie de vas ce va naviga în paradisul caraibian. În iunie 2023, MSC anunţă lansarea unei noi nave, MSC Euribia, ce va naviga pe unul dintre cele mai iubite itinerarii din Europa - Fiordurile Norvegiei şi pentru care turiştii CruiseHub deja au oferte de croazieră de grup la tarife extrem de avantajoase.

"Pentru pasionaţii de croaziere, 2022 reprezintă anul revenirii la normalitate. Atât autorităţile locale, cât şi companiile de croaziere au relaxat condiţiile de călătorie, oferind premisa pentru diversificarea itinerariilor, lansarea unor noi nave şi, bineînţeles, cel mai important lucru, satisfacţia turiştilor care s-au reîntors la bordul navelor de croazieră. Astfel, în primele zece luni ale acestui an, numărul celor interesaţi de o astfel de vacanţă s-a triplat faţă de perioada similară a anului trecut. În plus, credem că în 2023 vom asista la o creştere a numărului de cereri pentru croaziere cu minim 20%, în special pentru cele cu itinerariu în Marea Mediterană. Estimăm un volum de peste 1800 pasageri în prima jumatate a anului viitor.

Graţie parteneriatului special cu MSC Cruises, ne bucurăm să oferim astăzi o mare varietate de croaziere de grup. Acestea sunt foarte apreciate, deoarece oferă clienţilor noştri un pachet de vacanţă complet, fără nicio grijă suplimentară rezervării propriu-zise şi un raport preţ - calitate excelent, atât pentru grupurile de tineri, familiile cu copii sau cupluri.", a declarat Antonio Niţu, Director General, Aerotravel.

MSC Cruises a fost prima companie care a reluat croazierele post-pandemie pe 16 august 2020 şi care a mizat pe extinderea şi modernizarea flotei, pentru a oferi pasagerilor săi servicii şi oferte excepţionale, subliniază sursa citată.

"Traversăm o perioadă fastă pentru iubitorii de croaziere, care au acum posibilitatea de a alege croaziera visată dintr-o gamă foarte variată de itinerarii, ce pot fi descoperite de la bordul celor mai noi nave MSC, beneficiind totodată de tarife foarte avantajoase. În acelaşi timp, pentru a oferi o experienţă completă a destinaţiilor vizitate în croaziere, nu doar ca am diversificat itinerariile, dar am extins şederea navelor în porturi.", a declarat Angelo Capurro, Executive Director, MSC Cruises.

Croaziera este cea mai completă vacanţă care include un evantai bogat de experienţe: o destinaţie nouă în fiecare zi, fără disconfortul nesfârşitelor ore de zbor, al transferurilor chinuitoare şi al bagajelor care trebuie iarăşi făcute; cazare în cabine confortabile şi elegante, cu servicii de curăţenie excelente; artă culinară desăvârşită în restaurante de tip bufet şi à la carte, cu meniu variat; serviciu excepţional la bord, asigurat de personal capabil să răspundă oricărei solicitări; un program variat de divertisment pentru adulţi şi copii (spectacole de teatru, concerte de muzică live, ateliere de artă culinară sau degustări de vinuri, clase de dans, artă sau astronomie).

În acelaşi timp, fiecare pasager îşi poate personaliza croaziera, în funcţie de preferinţe şi stilul de viaţă, adăugând pachete opţionale care fac din această vacanţă o experienţă cu adevărat memorabilă: pachete de băuturi, pachete Spa, excursii opţionale şi conexiune la internet. Turiştii care aleg o croazieră în grup organizat vor beneficia de confort all inclusive, adică şi zborurile cu avionul şi transferurile aeroport - port - aeroport, asistenţă turistică în limba română şi includerea tuturor taxelor, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb