ÎN PRIMUL SEMESTRU AL ANULUI SIF Oltenia a obţinut un profit net de 27,493 milioane lei

G.B
Piaţa de Capital / 13 august 2021

SIF Oltenia a obţinut un profit net de 27,493 milioane lei

Societatea de Investiţii Financiare Oltenia (SIF 5) a înregistrat în primele şase luni ale acestui an un profit net de 27,493 milioane lei, în creştere uşoară, cu 1,4%, faţă de cel din perioada similară din 2020, conform datelor transmise astăzi Bursei de Valori Bucureşti, informează Agerpres.

Veniturile companiei au totalizat 39,344 milioane lei (34,763 în S1 2020), iar cheltuielile 10,474 milioane lei (6,292 în S1 2020).

Veniturile din dividende la 30 iunie 2021 erau în scădere faţă de cele înregistrate în primele şase luni ale anului 2020 cu 2,73% şi se situau la 33,55 milioane lei.

"În anul 2021 continuă să se resimtă efectele economice determinate de pandemia Covid 19, societăţile optând spre a nu distribui dividende (cel puţin în primul semestru al anului 2021)", se menţionează în raportul SIF Oltenia.

Cheltuielile totale ale societăţii, 10,474 milioane lei, erau peste nivelul celor realizate în perioada corespunzătoare a anului 2020 în principal ca efect al înregistrării

cheltuielilor cu premiile (stimulente) aferente anului 2019 în sumă de 4,795 milioane lei şi contribuţiei asiguratorii pentru muncă datorată în sumă de 107.884 lei.

Activele societăţii aveau la data de 30 iunie 2021 o valoare de 2,358 miliarde lei, înregistrând o creştere cu 14,43% faţă de 31 decembrie 2020 şi cu 17,81% faţă de 30 iunie 2020.

Opinia Cititorului ( 29 )

  1. Sunt curios ce va zice Ciurezu, cel mai mare și laudat președinte Sif?

    1. Acum probabil este in videoconferința cu marile somitati: Nina, Simona, Aninuta, Corneluș Patriki, Vasilica, Paunel, Stoian, Carmen P și impreuna după îndelungi dezbateri cu aceste minți luminate( ce vor rămâne in analele tuturor Sifurilor pt expertiza lor), vor scoate un comunicat de presa

      Abia aștept un răspuns pertinent a marelui cartel Ciurezu&compania

      la SIF 5 ,nimeni nu face nimic ,ar trebui să își dea demisia toți și să rămână unul ,doi angajați doar pt raportări/verificări .Profitul ar fi mai mare cu siguranța ,nu s-ar mai cheltui banii pt salarii și bonusuri.

      Ce realizări notabile are actualul consiliu de administrație ?mai ales ca indicii bursieri sunt pe maxime istorice !!! Astea sunt rezultate ???!!!ați dat jos Ciurezu&Co ,ca să puneți răul cel mai mare ,niște hoți și tâlhari ,care administrează doar pt unii acționari.

      Va veni o zi in care răspunsul va fi devastator pt hoți și tâlharii care au preluat ostil SIF OLTENIA

      Ziua despre care tu vorbești , este mult mai aproape pentru “ patriarhul pieței de capital “ pe nume Ciurezu ! Ne lași cu scursorile care au condus sif5 in ultimii ani? Contabilul de la electro se credea șef pe banii altora?

      Hoții și tâlharii trebuie să fie dusi in fata justiției ,in timp vom vedea care sunt ,cei vechi sau cei noi ,deocamdată eticheta o au cei noi ,imaginea negativă la fel.Vom vedea ce ne rezerva viitorul ,timpul ne ajunge din urma pe toți

      Nu stiu ce va zice Ciurezu, dar actionarii de buna credinta (si nu mafiotii de la SIF1) il considera muult mai bun decat este actuala conducere penala. Profitul SIF1 este muuuult mai mic decat cele de la SIF2 si SIF3 care nu sunt controlate de penali.

      Se vedea administrarea gastii penale, care a umplut de rahat si SIF-ul asta! 

      Pai va zice ca a lăsat lu najib un portofoliu ca sa ii aducă 27 mili. Profit net fără sa facă nimic . E bine ca sunt bani destui ca sa îl binedispună și pe Copariu .

      Erată:Profitul de la SIF5 este muuuult mai mic decât cele de la SIF2 și SIF3 care nu sunt controlate de penali.

    De unde profit ? Au vândut repede că să cumpere Sif1, acțiune de mare viitor! Atunci să vedeți! Ciurezu? Prea era previzibil! Își făcea treaba, dădea dividende,nu le avea cu chestii moderne cu SOPuri!

    1. Ciurezu va veni înapoi in sif 5 ! Sunt sigur de asta ! Postul de portar sau sau valet la parcare îl așteaptă ! He he he

      La cel mai mare cu cel mai sus vuan??!! La regina mama ,condusă de “președintele ucenic” ,consiliat de “Lupul cel bătrân” …acompaniați de “brokerul elvețian” ,acolo unde se devalizează fără nici o rusine !!!

      Cu siguranța nu va fi nevoie ,acum toți cei din consiliu de administrație sunt portari/spectatori ,tranzacții oricum nu fac ,stau toată ziua de paza și cheltuie banii care iau încasat din dividende

    Portofoliu lasat ok ,prost administrat in prezent,sperante doar in ceva dividende primite!

    Adio rascumparari si anulare de actiuni! 

    1. Cât timp “căpușele” administrează ,nici o șansă de mai mult ,dar după ce “marele elvețian” își inchide prăvălia ,după ce președintele ucenic este anchetat și penalul suspendat devine penal condamnat ,atunci ar fi o sansa de mai mult pt toți acționarii.

      Eu susțin in continuare revenirea lui Ciurezu și compania . Cei mai buni , cei mai Fericiți ( vezi cazul Calițoiu aka miss univers și Ciurezu , cei mai cei..... dar pe posturi de spălători de gresie, bucătari , etc ! După ce vor da înapoi toți banii furați , și vor face și câțiva ani la zdup,credeți ca aceste posturi nu sunt perfecte pentru ei? Hai fraților sa ii susținem

      Bravo ! Bine ai zis “ timpul ne ajunge din urma pe toți “ . Pe Ciurezu Ciurezu și compania , nu numai ca i-a ajuns timpul din urma, dar i-a și depășit timpul ! Sau nu?

      Măcar au dat dividend an de an și făceau programe de răscumpărare.Noi mici acționari făceam un profit.Acum “căpușării” nu fac nimic ,stau toată ziua și taie frunza la câini ,așteaptă ordine de la “președintele ucenic” și de la consilierul lui “penalul suspendat”.Se uita la rezultatele celorlante sifuri ,ca doar ce să facă ,nu au de făcut nimic ,decât să privească ….vai pe mâna cui a ajuns SIF OLTENIA !!!???????

      Sunt istorie ,trecutul face parte din viața noastră ,dar nu rămânem ancorati in el ,contează prezentul restul detali.Și in prezent “căpușării” SIF 1,4 și 5 sunt cei care sunt la butoane.

      Cei care sunt acum la sif5 nu sunt “ la butoane” sunt aleși democratic de către acționari ! Ciurezu avea 0.4 % care îl votau ....și a rămas ani buni conducator pe nimic . Ai vrut democrație , asta este ! Majoritatea decide ! Nu-ți convine? Vinde ! E simplu . ( Asta in cazul in care chiar ai ceva acțiuni și nu ești plătit cu 2 lei sa comentezi )

      Aleși de “căpușării” sifurilor 1(“Regina mama”) și 4 (vezi cazul hotelului Rusca).Înțelege odată ,nu mai vorbi/scrie de vechea echipa ,este ISTORIE!Majoritatea care a votat este formată dintr-un mănunchi de fonduri/sai-uri?!…de ce să vând ,SIF 5 este valoros ,administrat corect poate creste peste 3 lei ,dar nu cu hotii și tâlharii ăștia la conducere care așteaptă zilnic ordin de la “președintele ucenic” și de la consilierul lui penalul suspendat.La toți le va venii vremea ,mai devreme sau mai târziu ,trebuie să ne ținem de capul lor și plângeri penale bine argumentate.Totuși suntem in România anilor 2021 ,căpușele trebuie extrase ,pt ca fac mult rău lăsate de capul lor

      ???????????:) fără atacuri la persoana ,ne exprimăm opinia liber,chiar dacă este contradictorie.

    Activele sif5 sunt aceleasi după un an. Profitul vine din dividendele încasate din aceleași active , deci unde este noua strategie a luminatilor care spuneau că va curge lapte și miere? Mierea e la najib, o împarte cioaca in mod echitabil. Cu consiliere profi de la drăgoi. Asta nu e fond de investiții e SRL pe persoana fizica.

    1. Foarte bine observat ,Drăgoi=“Președinte ucenic”;najib=“penal suspendat” și in schema mai este și Juravle=“marele broker elvețian”.Sunt “căpușării” de la SIF1=“Regina mama”;SIF4 și SIF5.Administrează doar pt o parte din acționari,formații din-un mănunchi SAI-uri.

      Tot profitul reprezintă dividende la portofoliul preluat. Partea bună ca nu au vândut nimic patrimoniu.Partea critică e legată de remunerarea administratorilor pe care au legat-o de capitalizare și nu de rezultatul exercițiului. Din conjunctura de piata a crescut valoarea pachetelor deținute,iar ei vor fi remunerație suplimentar doar pt că au avut noroc in viață, nu pt ca au facut ceva profitabil.

    Titlul e gresit. Profitul lui najib și acoliților lui este de 27 milioane . Siful este Pușculița lor. Rusine domnule Copariu .

    1. Najib=“penal condamnat” ;acoliți=“căpușări” să le rămână pe eternitate numele pătat pt ca sunt niște hoți și tâlhari.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9752
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5471
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3043
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9437
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.5996

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb