ÎN ULTIMELE 24 DE ORE Poliţiştii şi jandarmii au aplicat amenzi de peste 20 de milioane de lei

M.I.
Miscellanea / 5 aprilie 2020

Poliţiştii şi jandarmii au aplicat amenzi de peste 20 de milioane de lei

Poliţiştii şi jandarmii au depistat, în ultimele de 24 de ore, 7.935 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestora le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.012.571 de lei, a transmis duminică Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit sursei citate, prin structurile abilitate ale M.A.I. au fost întocmite, până în prezent, 310 dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.

Amenzile aplicate în ultimele 24 de ore se adaugă celor peste 130.000 date până ieri de la începutul epidemiei de coronavirus în România, în valoare totală de peste 170 de milioane de lei.

"În ultimele 24 de ore (până sâmbătă la prânz - n. red.) au fost verificate aproape 15.000 de persoane. De asemenea, s-a asigurat paza spitalelor acolo unde este cazul, precum şi a locaţiilor de carantină instituţionalizată. S-a acţionat pentru verificarea persoanelor care sunt autoizolate şi în carantină, vorbim aici de o medie de peste 90.000 de persoane verificate zilnic. De asemenea, verificarea respectării restricţiilor de circulaţie a reprezentat o activitate importantă pentru noi în această perioadă. De la începutul epidemiei au fost întocmite 400 de dosare penale, dintre care cele mai multe pentru zădărnicirea combaterii bolilor. De asemenea, au fost aplicate peste 130.00 de sancţiuni, în valoare totală de peste 170 de milioane de lei", a anunţat, sâmbătă, la prânz secretarul de stat Bogdan Despescu, într-o declaraţie de presă de la sediul MAI.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. ar fi interesanta situatia incasarilor acestor amenzi. am inteles ce de amenzi s-au dat, dar cum facem cu incasarile? alea conteaza, nu completatul unor hartii......

    politaii nu au ce face acasa si ies pe strazi se expun .in fata purtatorilor de coroane v 19 , pentru niste amarite de amenzi , care pina la urma sint furate de la buget , prin contracte fictive si trucate ,,,ha ha ha ,,,,mnb

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb