INCENDIUL DE LA ÎNCEPUTUL ANULUI, FĂRĂ EFECT ÎN PRODUCŢIE Activitate maximă la fabrica de stâlpi metalici

I.Ghe.
Ziarul BURSA #Companii / 3 martie 2020

Activitate maximă la fabrica de stâlpi metalici

Activitatea Electromontaj SA a fost marcată la începutul anului de un incident nefericit. Serviciul Ro-alert anunţa în 9 ianuarie 2020 un incendiu major la fabrica de stâlpi metalici din Bucureşti a companiei. Conform primelor informaţii oferite atunci de pompieri, incendiul s-a extins la nivelul acoperişului halei de zincare pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp. Hala respectivă are o suprafaţă de aproximativ 2500 mp, fiind o construcţie de tip P+1.

Reprezentanţii Electromontaj SA au declarat la momentul respectiv că incendiul a avut loc în secţia de zincare a fabricii, din cauza unui scurtcircuit la o baie de decapare a laminatelor aflate în fluxul de zincare, focul extinzându-se pe jumătate din suprafaţa halei. Incendiul a fost stins de pompieri, care au intervenit rapid şi în forţă, dar niciun moment nu a existat pericolul vreunei explozii, aşa cum a apărut eronat în mass-media, au precizat reprezentanţii companiei. Conform acestora, o explozie în acel loc era imposibilă, deoarece nu existau materiale care ar fi putut să declanşeze un astfel de eveniment neplăcut.

În urma incendiului, secţia de zincare a suferit mai multe daune, respectiv geamuri sparte, băi de decapare distruse, afectate, distrugerea unor instalaţii electrice, fără însă a fi afectate secţiile mecanice, care au funcţionat normal. Pentru respectarea contractelor în derulare, structurile metalice au fost transmise la alte companii specializate şi astfel nu s-a înregistrat nicio întârziere din partea beneficiarilor.

Electromontaj SA a demarat, cu forţe proprii şi companii specializate, lucrările de refacere a echipamentelor distruse. Hala a fost complet reparată, a fos t înlocuită toată instalaţia de ventilaţie, cele şapte băi de decapare şi a fost refăcută complet instalaţia electrică. Totodată au fost înlocuite luminatoarele de la acoperiş şi o parte dintre echipamentele aferente celor două poduri rulante din secţia de zincare.

Începand cu 1 martie, sectia de zincare şi-a reluat activitatea la capacitate maximă incidentul nefericit de la începutul anului neavând niciun impact negativ cu privire la termenele de livrare asumate către beneficiari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb