Acţiunile Softbinator Technologies, companie din ţara noastră de dezvoltare de software, intră astăzi la tranzacţionare în Piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), sub simbolul CODE.
Emitentul vine în piaţă cu o capitalizare anticipată de 60 de milioane de lei, în condiţiile în care plasamentul privat derulat în septembrie, prin care au fost vândute 10% din acţiunile societăţii, s-a închis la preţul de 60 de lei/titlu. Faţă de estimarea profitului pentru acest an, compania are un Price per Earnings Ratio de 17.
Conform informaţiilor din memorandum-ul întocmit de TradeVille, Softbinator Technologies furnizează servicii de software development utilizând tehnologii de ultimă oră (cutting-edge) cu un focus puternic către Blockchain, Inteligenţă Artificială şi DevOps. Compania livrează la nivel global, atât pentru startup-uri, unicorni, cât şi pentru clienţi din Fortune 500. Practic, este vorba despre software orientat pe clienţi din domenii diverse precum educaţie, lifestyle/domeniul medical şi sănătate, plăţi electronice, comerţ- electronic şi marketplace-uri, online gaming, digital banking (inclusiv crypto), Internet of Things (IoT) sau automotive.
Potrivit documentului, 56,7% din veniturile companiei provin de la clienţi din Statele Unite, 15,9% de la cei din Israel şi numai 12,3% din ţara noastră. În aceste condiţii, din suma de şase milioane de lei atrasă în urma plasamentului privat şi din capitaluri proprii, până la finalul anului 2022, circa 2,5 milioane de lei vor fi alocaţi pentru deschiderea de birouri de business development în SUA şi Israel. Trei milioane de lei vor fi utilizaţi pentru achiziţii de alte companii (M&A) cu specific similar de activitate din ţara noastră, 1,5 milioane de lei vor fi folosiţi pentru lansarea a două linii de servicii noi - Smart Contracts Audits şi DevOps Legacy App Migration, iar alte 1,5 milioane de lei pentru lansarea şi promovarea Softbinator Magic Stack (SMS), primul produs 100% al Softbinator, conform unui comunicat din septembrie al companiei.
Softbinator Magic Stack reprezintă un set robust de librării software, dezvoltate in-house, ce vor permite dezvoltarea accelerată a aplicaţiilor web şi mobile, bazate pe tehnologii enterprise.
Daniel Ilinca, fondator şi CEO al Softbinator Technologies, spune: "Cu capitalul atras vom continua creşterea accelerată şi suntem încrezători că vom deveni un jucător important pe piaţa de servicii de dezvoltare software la nivel global (...). Ne propunem ca accesul nostru la piaţa de capital să fie un element de diferenţiere în peisajul de dezvoltare de software autohton, oferindu-ne atât şansa de a atrage capital pentru a plăti în numerar deţineri majoritare în cadrul altor companii, sau chiar derularea de operaţiuni de M&A în care să plătim cu acţiuni Softbinator Technologies, atâta timp cât indicatorii noştri de evaluare sunt sensibili mai buni decât ai companiilor achiziţionate".
Softbinator vine în piaţă cu venituri în creştere puternică. Anul trecut, dezvoltatorul de software a avut venituri totale de 12,34 milioane de lei, duble faţă cele obţinute în 2019, de 6,2 milioane lei, care la rândul lor au fost duble comparativ cu veniturile din 2018. Pentru primele şase luni ale acestui an, Softbinator a raportat venituri de 6,7 milioane de lei, cu 25% mai mari faţă de cele din primele şase luni din 2020.
"Începând cu anul 2018, compania a susţinut un ritm accelerat de creştere a veniturilor, reuşind dublarea veniturilor de la an la an. Astfel, în anul 2020, veniturile au atins cele mai mari valori din istoria Softbinator, ajungând la peste 12 milioane lei, fiind duble comparativ cu anul precedent. În primii trei ani de activitate (2017-2019), principala linie de business - dezvoltare software - a generat întreaga cifră de afaceri", se arată în memorandum.
Pe de altă parte, cheltuielile din exploatare s-au ridicat la 9,4 milioane de lei anul trecut, în creştere cu 140% faţă de cele din 2019, în timp ce în 2018 cheltuielile au fost de 2,23 milioane de lei. În primul semestru al acestui an, Softbinator a avut cheltuieli de exploatare de circa şase milioane de lei, cu 50% peste cele din primele şase luni ale lui 2020.
"Categoria principală de cheltuieli este reprezentată de cheltuielile cu personalul angajat în dezvoltare, în pondere de 56,33% şi personalul subcontractat pentru dezvoltare, în pondere de 20,25%. Dinamica acestui tip de cheltuieli reflectă intensificarea eforturilor în direcţia recrutării, retenţiei şi dezvoltării din punct de vedere calitativ a resursei umane", se arată în memorandum, cu referire la rezultatele anului trecut.
În aceste condiţii, dezvoltatorul de software a avut un profit net de 2,56 milioane de lei, în 2020, în creştere cu 15% faţă de cel din 2019, în timp ce pentru primul semestru al acestui an, Softbinator a raportat un rezultat net de 1,39 milioane de lei, cu 15% peste cel din primele şase luni ale anului trecut.
Pentru acest an, compania estimează venituri totale de 16,2 milioane de lei care, susţinute de planurile de creştere ale companiei, vor urca la 26,73 milioane de lei anul viitor, urmând să ajungă la 86,6 milioane de lei în 2024. În ceea ce priveşte profitul, se estimează un rezultat net de 3,46 milioane de lei în acest an, ce va creşte la 5,43 milioane de lei în 2022, iar pentru 2024 se anticipează un rezultat de 18,4 milioane de lei.
În ceea ce priveşte recompensarea acţionarilor, în memorandum se menţionează că Softbinator va propune un model hibrid de politică de dividend, care poate include distribuirea de acţiuni gratuite şi/sau dividende în numerar.
"Ulterior admiterii la tranzacţionare a Softbinator Technologies pe piaţa SMT a Bursei de Valori Bucureşti, o politică formală privind dividendele va fi publicată pe pagina oficială de internet a companiei", se menţionează în document.
Înainte de listare, Daniel Ilinca avea 46,26% din companie, în timp ce Bittnet Systems deţinea 18,89%, iar Simple Capital avea 8,08% din Softbinator. Free float-ul companiei era de 26,75%, conform datelor din memorandum.
1. fără titlu
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 09:54)
1.Discount cel putin 50% pentru asocierea cu BNET si intentia preluarii modelului lor de business(achizitii preponderent cu emisiune de actini care sa ascunda ca se emit actiuni puternic pentru SOP,structura corporativa care sa ascunda rentabilitatea investitiilor,permanent fumigene care sa compenseze lipsa rezultatelor operationale).
2.Dupa cresteri puternice an/an vine o decelerare masiva.Masina franeaza violent insa e prognozat sa restarteze cu o viteza si mai mare!Afacerile nu numai ca nu sunt liniare,dar se promit cresteri fantasmagorice in anii ce vin.Baza lor e foarte palid explicata intr-un domeniu in care depinzi foarte mult de numarul oamenilor de mare capacitate.Nu au un produs(ok,am vazul libraria aia de soft=skip) care sa permita explozia,ea vine doar intr-o povestire cu grad minuscul de credibilitate.
3.Costul fortei de munca in domeniu creste accelerat,oamenii buni nu mai vor sa fie angajati,vor freelancer sort of.'Motivarea' astora va fi tot mai costisitoare si aiaic se vor ascunde iarasi emisiuni de actiuni pentru 2=3 persoane sub conceptul BNET 'actiuni pentru angajati'.
4.Capitalizarea aia anticipata e obtinuta cu un free float real de doar 10%,in rest e o mare operatiune prin care BNET si-a pus deja in bilant un profit mare din evaluarea CODE la pretul plasamentului.Asadar prin niste insi care actioneaza concertat se aduce o firma cu float mic pentru a fi folosita ca prastie sa propulseze petarda BNET.
1.1. fără titlu (răspuns la opinia nr. 1)
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 12:24)
Corect exemplificat.
Asta se numeste manipulare VUAN in cazul BNET pentru ca de fapt ei(BNET) sunt actionarii care decid asa cum reiese din comunicatul CODE.
Cine sunt administratorii CODE?
„Ne propunem ca accesul nostru la piaţa de capital să fie un element de diferenţiere în peisajul de dezvoltare de software autohton, oferindu-ne atât şansa de a atrage capital pentru a plăti în numerar deţineri majoritare în cadrul altor companii, sau chiar derularea de operaţiuni de M&A în care să plătim cu acţiuni Softbinator Technologies, atâta timp cât indicatorii noştri de evaluare sunt sensibili mai buni decât ai companiilor achiziţionate”.
1.2. fără titlu (răspuns la opinia nr. 1.1)
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 13:06)
Vehiculul de investiţii Simple Capital, creat de Andrei Pitiş - unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori şi investitori în IT din România.
Andrei Pitiş este in BNET?
Softbinator Technologies
Presedinte CA
Andrei Pitis
Director General
Daniel Ilinca
1.3. fără titlu (răspuns la opinia nr. 1.2)
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 13:16)
Pitis e mentorul lui Logofatu,Ilinca.
E advisor BNET,e deci in dubla calitate in CODE(direct si indirect).
Stefan de la Autonom e iar advisor BNET si a luat si CODE.
CODE a luat intr-un vehicul Simple care se face ca lucreaza al lui Pitis.
Nu mai stau sa scriu despre increngaturi cu persoane actionar CODE dinainte de plasament ca ne apuca dimineata!
E o mare suveica pusa la cale ca sa poata sa dreneze capitalul din piata aratand cat de bine o duce una din companii,ele cerand pe rand capital.Se varsa pe principiul bidoanelor lui SOV,prin suveica trade mark.
1.4. fără titlu (răspuns la opinia nr. 1.3)
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 13:20)
Trebuie exemplificat cu lux de amanunte pentru a stii si investitorii noi unde se baga.
1.5. fără titlu (răspuns la opinia nr. 1.4)
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 13:30)
mai bine ramane doar ceea ce se poate dovedi,e public
in rest sa mai afle cine e interesat ca multi angajati vorbesc deschis despre ce se petrece in compnii ca BNET,CODE
2. Sa vezi si sa nu crezi
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 10:12)
Cica creste profitul net de aproape 6 ori in 4 ani din 2021 pana in 2024 de la 3,5 mil la 18 mil. Sa ne minunam ce gaina care face oua de aur au listat fratii BNET.
2.1. fără titlu (răspuns la opinia nr. 2)
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 10:25)
la fiecare 10 lei crestere cotatie CODE creste pe hartie profitul BNET cu 2 milione lei=cat nu sunt ei in stare sa faca din activitati recurente
asta e rolul listarii CODE unde sunt alti sateliti BNET in actionariat,manageri BNET,consultanti BNET
unii pot povesti care e consemnul in legatura cu actiunile,cum sa faca sa le creasca artificial prin conduita comuna in piata
2.2. fără titlu (răspuns la opinia nr. 2.1)
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 12:25)
Manipulare pietii de catre BNET.
3. fără titlu
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 10:32)
Modelul asta se voia replicat in multe listari,dar s-a stricat petrecerea...publicul sa detina putine actiuni,restul in maini care actioneaza la fel pentru ca-s inlantuite in mai multe afaceri...pe fondul asta de lipsa de vanzatori sa ridice actiunile cat mai mult ca sa faca profit firmele detinatoare si astfel sa initieze majorari de capital pe banda rulanta.
Modelul presupune ca sa fie transferat capitalul de la investitori la cei care fac manevrele astea prin acordarea de actiuni gratuite in lant pentru'performanta'
FNI style=arati o crestere care nu e sustenabila,e doar scriptica,nu cumpara mai nimeni la evaluarile alea ca sa poti atrage naivii la ce cred ei ca e borcanul cu miere
4. fără titlu
(mesaj trimis de carcotasu în data de 17.12.2021, 10:49)
cate dintr-astea de isi dau dividende pe ultimii ani si apoi nu mai dau ca se marketeaza super growth mai vin?
4.1. fără titlu (răspuns la opinia nr. 4)
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 11:06)
:)) Se vede cine a citit Memorandumul.Ultimii ani rata de distribuire 100%(hai 90% intr-unul).Brusc devenim companie growth si ne ingrijim de acordarea de gratuite angajatilor si colaboratorilor.Nu stim daca tot urias ca la BNET,dar nici nu meritam sa stim.
Suna investitorii si mai ies sefii din cand in cand sa le spuna cand sa aduca banii.
4.2. fără titlu (răspuns la opinia nr. 4.1)
(mesaj trimis de carcotasu în data de 17.12.2021, 11:19)
frate daca esti growth eu zic put your money whe reyour mouth is, adica lasa banii in companie si baga-i in dezvoltare proprie, nici nu mai conteaza ca e IPO (abn) sau pp-uri gen bento/fisher, o sa vezi numitorul comun.....dar hai sa zicem chiar si daca asa au fost sfatuiti eu tot nu o musc: cum adica dividende rata maxima pe ultimii ani, vrei sa bagi banii doar in buzunarii tai? lasa-i acolo sa ii inmultim.
Nu vreau sa vorbesc de bnet ca deja s-au zis prea multe, acolo e fond de investitii alt nivel. De ce baga banii in pp-uri si nu in propria companie sau M&A treaba lor, dar apoi cer bani de la actionari - aici e un semn de intrebare.
4.3. fără titlu (răspuns la opinia nr. 4.2)
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 11:32)
mai toate companiile care vin pe AERO sunt acelasi calapod=investitorii vin cu banii,majoritarul vinde drepturile de preferinta si apoi isi ia actiunile inapoi prin SOP ori mix cu vanzari in piata inainte sa anunte majorare/dupa ce anunta rezultate sau proiecti record
Growth e doar momeala cu care sa faca operatiunile de mai sus
se face o crestere fortata si cand nu mai merge nici asta ne 'diversificam' ca sa manevram alte detineri sa facem profit din financiar
5. Numai negativisti:)) dar din pacate au dre
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 11:27)
colegii de mai sus, au punctat foarte profund minusurile, ceea ce poate fi benefic pentru incepatori, eu am analizat doar "ochiometric" ...si la un plasament suprasubscris de n-spe ori dinamica primei ore lasa de dorit, au mai dres busuiocu' cei de la Tradeville(macar e pe plus, fata de majoritatea "mizeriilor" supraevaluate la care din pacate multi incepatori s-au fript)..cel mai mare broker de retail, si-a pierdut mult din elan, ceea ce se vede cu ochiul liber la ABN System, care se vrea a fi tripla premiera, as indrazni sa spun cvadrupla premiera adaugand inca o premiera(primul IPO ratat-desi au inceput subscrierile inainte de a incepe propriu-zis IPO-ul, evident ca au simtit ca lumea nu mai pune botul-, poate doar sa fie salvat de vreun institutional, desi baietii nu se baga la asa preturi, poate doar cei ce sifoneaza banii pe la alti emitenti)...
5.1. fără titlu (răspuns la opinia nr. 5)
(mesaj trimis de carcotasu în data de 17.12.2021, 11:32)
mai rar institutionali pe AERO, inteleg argumentul ca trb sa plaseze banii undeva....dar pur si simplu hai sa ne uitam la afacere...marje nete f mici, desi eu am cumparat un produs de la ei care cred ca are marja bruta peste 500% :)) deci undeva ceva nu merge, e drept dintr-o linie de business cu pondere mai mica. eu cu siguranta nu voi participa, in sensul ca nici daca ar scadea pretul cu 50%, pur si simplu. Pai aia de la bento ce sa zica saracii la interviu, cica tragem tare sa fim pe plus la listare. aloo cui ii pasa sa fii pe plus la listare, de ce vorbesti despre asta, ar trbui sa iti vezi de afacere si daca aduci rezultate piata va remarca si va corecta cotatia, in sus sau in jos...
5.2. fără titlu (răspuns la opinia nr. 5)
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 11:40)
Cum sa subscrie oamenii la ABN cand toata piata vorbeste despre 2 milioane de euro cat si-au dat aia dividende acum 2 luni si scriu ca si le platesc in trimestrul viitor?
Pai faci IPO cu minim 30 de milioane ca sa le dai o treime alora?!Banii tai in buzunarele lor direct.de ce nu si le-au platit inainte daca aveau cu ce?Ei au 1 milion lei in conturi si vor sa scoata 10 printr-un OP dupa ce varsa nebunii banii in IPO!
5.3. fără titlu (răspuns la opinia nr. 5.2)
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 11:51)
la ABN e mai imputita de atat treaba
aia aveau casele si terenurile pe firma si gajate la banca
auditorul le a zis sa separe ce e al lor sa le scoata de pe firma
si le au vandut lor tot pe 9-10 mil Ron
desigur ca nu au dat bani
de aia trebuie sa scoata de la IPO banii pentru dividendele alea
5.4. fără titlu (răspuns la opinia nr. 5.2)
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 11:53)
nu e elegant sa jignesti , dar la ABN daca te uiti in BID vezi inventarul gutzanilor din portofliu Tradeville (aprox 700 cu subscrieri in medie de 6000 ron) asta e armada cu care Tradeville a facut in ultima oara PP-urile, si se va diminua si asta cand se va mai educa financiar
5.5. fără titlu (răspuns la opinia nr. 5.2)
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 12:01)
Tradeville bombardeaza cu emailuri si SMS-uri sa subscrie lumea la ABN. Inainte nici nu le ajungeai la nas la plasamentele private si acum nu stiu ce sa mai faca sa gaseasca gusteri sa bage banii la ABN.
Sa-i sune pe BNET ca parca ei bagau cate 10 mil la plasamente private.
5.6. Confirm (răspuns la opinia nr. 5.5)
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 12:16)
Tradeviile dupa ce a plecat Doamna Biciu si-a pierdut mintile-a devenit o dugheana care baga clientii in FOMO mode
Nu poti sa bombardezi disperat oamenii ca aia care vor sa-ti schimbe contractul la mobil
Tot mai multi vorbesc despre combinatii personale ale unora cu firme din astea pe care le baga acum ori niciodata pe gatul clientilor
cand bagau BNET HUNT gramada de bani in plasamente stiau de cati bani iau,cat e suprasubscrisa,ca nici nu aveau banii cu care bagau ordinul
oameni din interior sunt legati sufleteste hahaha de Logofatu,Stroe,CArdos,Alexe
d oar nu degeaba s a venit si cu noua combinatie CODE
5.7. fără titlu (răspuns la opinia nr. 5.6)
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 12:41)
Acum se explica ca a carmit 180 grade politica tradeVile
pacat aveau oamenii incredere in ei
multi bani repede strica omenia
5.8. BNET chiar le-a nimerit cu plasamentele! (răspuns la opinia nr. 5.5)
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 12:47)
Degeaba zici de BNET caci chiar le-a nimerit cu plasamentele. SAFE care a urcat fulminant, AST care inca nu a urcat dar o sa-l vezi decoland in maxim 1 an (mie mi se pare cea mai promitatoare companie de pe AERO) si acum Softbinator, care iarasi are potential, poate nu chiar cat progozeaza ei in previziunile pe anii urmatori, dar oricum potential mare au. Nu s-a aruncat ca HUNT la plasamente doar pentru ca pot si au banii, au intrat pe domeniul lor cu evaluari atente si investitii rationale. Apropo de domeniul lor, se extind si pe cybersecurity (noua achizitie care chiar pare promitatoare). Mai nou se extind si cu activitatea de baza (stirea cu R.Moldova), au intrat si pe profit (ia verifica ce PER au acum), sunt si in indicii FTSE, daca au ceva rezultate constante sa vezi ca flux de fonduri vor atrage si cum va creste cotatia in 1-2 ani! Medlife cum a baltit cativa ani pana sa explodeze pe masura ce integreaza noile achizitii si le fac profitabile? Cam asta face si BNET, doar ca intr-un domeniu mult mai exploziv. Stiu ca s-a fript multa lume (eu inclusiv sunt pe minus semnificativ) cu scaderea constanta a cotatiei de atata timp + problema cu SOPurile continue...dac-o lasa ceva mai moale cu SOP si continua sa obtina profit cine are acum rabdare cu ei n-o sa regrete. Eu cel putin asa cred.
5.9. fără titlu (răspuns la opinia nr. 5.8)
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 12:50)
BNET chiar a nimerit modelul copiat de la Lakis&Bilteanu.
Nu mai pacalesc pe nimeni.
:))))
5.10. fără titlu (răspuns la opinia nr. 5.8)
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 13:12)
Cre ca era vorba despre cum erau in gasca la plasamentele alea.
SAFE a fost in PP la pret ridicol.A crescut ea foarte mult dar doar pentru ca tot o gasca au facut-o cometa.de aia a si cazut acum sub pret majorare si nu o vrea nimeni,o sa mai scada zeci de procente.
Nu stiu ce a nimerit la AST si cat de mult promite.Mie de fapt imi place tocmai ca nu face galagie,nu promite marea cu sarea.Dar peste asta trebuie sa arate niste rezultate,zic ei ca le au.Daca le dovedesc sunt clar altceva fata de plutonul Aero.
BNET se tot extinde ca sa poata face majorare.de fapt cred ca stie lumea ca se extinde pe datorie,trebuie sa vina plata prin emisiune de actiuni!
Cu PERul am vazut,au profit operational din activitati nerecurente,altfel aproape pierdere!Vezi in raportari ca e din reevaluare CODE,din write off cumparare creante cu 30% la o gioarsa achizitionata.deci PERul lor e tot astronomic pe activitati recurente ca profitul e spre 0.
Trendul e clar descendent la BNET pentru ca trebuie emise foarte multe actiuni nu numai pentru SOP ci pentru a plati prin compensare achizitiile in stil ghiveci.
5.11. fără titlu (răspuns la opinia nr. 5.8)
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 13:18)
Da,o sa cantam desteaptate romane.
6. fără titlu
(mesaj trimis de LIFE IS HARD în data de 17.12.2021, 12:16)
La asa pp-uri mai bine de luat obligatiuni. De exemplu LIH face PP de obligatiuni in lei con vertibile (daca vrei) in 2024
6.1. fără titlu (răspuns la opinia nr. 6)
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 12:29)
"nebunie" mare si aici, nu cumpara nici dracu 8% ron negarantate, mai ales ca prima etapa a fost dedicata actionarilor, unde cred ca au dat vreo 10% maxim, apoi daca actionarul nu se inghesuie sa cumpere, eu de ce as face asta?? e la mintea lu cocos...se duc vremurile cand cumpara lumea orbeste toate bashinile...asa ca dragi potentiali investitori faceti-va toaleta intima, pentru in curand marii brokeri de retail vor face orice sa va convinga sa investiti...inclusiv oral...:))
7. fără titlu
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 12:35)
jucaria logofetilor pentru a aranja putin bilantul BNET pentru sfarsit de an.
7.1. fără titlu (răspuns la opinia nr. 7)
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 12:44)
CODE anunta ca preia modelul actionarului BNET!!! De ce ar fi rezultatul diferit pentru restul de actionari?!?!?!
7.2. fără titlu (răspuns la opinia nr. 7.1)
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 12:47)
actiune concertata
8. fără titlu
(mesaj trimis de anonim în data de 17.12.2021, 15:15)
daca tot zuzana le face comunicarea investitorii pot sta linistiti.:)))
Ludwik Sobolewski, fostul şef al BVB, şi-a făcut firmă de comunicare care să facă legătura între companiile listate şi investitori.
Cornerstone Communications, firmă fondată de fostul şef al Bursei de Valori Bucureşti, Ludwik Sobolewski, îşi începe astăzi (30.01.2018) operaţiunile pe piaţa locală, fiind prima companie care va furniza companiilor româneşti deja listate sau care au în scop listarea servicii de relaţii cu investitorii.