ÎNCEPE CONCENTRAREA SOCIETĂŢILOR DIN INDUSTRIA ELECTROTEHNICĂ: "Electroaparataj" fuzionează cu alte societăţi din domeniu, pe care le controlează

Ingrid Zamfir
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 13 iulie 2004

"NCH Advisors", care administrează mai multe fonduri de investiţii, dintre care cel mai cunoscut este "Broadhurst Investments", a decis fuziunea societăţilor din industria electrotehnică, aflate în portofoliul "Broadhurst". În acest context, "Electroaparataj" Bucureşti va fuziona cu "Aparataj Electric" Titu, "Electrotehnica" Bucureşti şi "Romarta 2000" SRL.

"Aparataj Electric" Titu s-a format ca o secţie a "Electroaparataj". Siminel Andrei, administratorul "NCH Advisors", ne-a declarat că unele dintre utilajele cu care a fost dotată inţial societatea din Titu au provenit de la "Electroaparataj", iar reintegrarea pe structura inţială este o mutare firească: "Prin această fuziune, încercăm să atingem o dimensiune care să convingă guvernul să intervină pentru o minimă protecţie în cîteva sectoare industriale."

"Electroaparataj" şi "Aparataj Electric" sînt deţinute în proporţie majoritară de "Broadhurst Investments". "Electroaparataj" deţine 100% din acţiunile "Romarta 2000" SRL, care, la rîndul său, este acţionar majoritar al societăţii "Electrotehnica".

"Credem că, într-o Europă dominată de producători de primă clasă, industria românească poate să aibă o şansă numai într-o formulă care să concentreze capacităţile", a mai precizat domnul Andrei.

Industria electrotehnică este al doilea domeniu în care grupul NCH creează o societate mare, primul fiind cel al spaţiilor comerciale. În acest sector, a fost realizată cea mai mare reţea de spaţii comerciale din ţară noastră, respectiv "Winmarkt", care, în prezent, gestionează 100.000 de metri pătraţi, în 12 mari oraşe ale ţării.

O altă reţea de magazine, cu spaţii foarte mari, a fost formată sub denumirea "Winmarkt Beta". Cele două companii amintite gestionează spaţiile din zona centrală, spaţiile marginale fiind administrate de "Romarta" Bucureşti şi Metex" Galaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb