Indagra 2024 va avea loc în perioada 30 octombrie - 3 noiembrie, la Romexpo

Comunicate de presă / 17 iulie

Indagra 2024 va avea loc în perioada 30 octombrie - 3 noiembrie, la Romexpo

Evenimentul de networking agricol, Indagra 2024, va avea loc anul acesta în perioada 30 octombrie - 3 noiembrie, la Romexpo.

"Avem plăcerea de a vă invita să participaţi la #INDAGRA2024, cel mai important eveniment de networking agricol din România, care se va desfăşura la ROMEXPO, în perioada 30 octombrie - 3 noiembrie. Anul acesta, pregătim o ediţie absolut spectaculoasă, dedicată prezentării celor mai avansate şi impresionante tehnologii din sectorul agricol.

#INDAGRA2024 reprezintă o oportunitate unică pentru profesioniştii din domeniu de a se reuni, de a stabili conexiuni valoroase şi de a împărtăşi cunoştinţe esenţiale pentru dezvoltarea agriculturii moderne.

"Conceptul ediţiei din acest an pune un accent puternic pe networking şi schimbul de know-how între specialişti, creând un cadru ideal pentru colaborare şi inovaţie. Specialiştii vor putea participa la demonstraţii live, sesiuni de networking şi conferinţe tematice, toate concepute pentru a le oferi informaţii valoroase şi pentru a-i ajuta să rămână la curent cu cele mai recente tendinţe şi inovaţii din acest sector", transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Manifestarea este recunoscută pentru tradiţia şi vizibilitatea sa deosebită în rândul profesioniştilor din domeniu şi pentru capacitatea sa de a atrage un număr impresionant de participanţi.

Acesta este locul unde companiile îşi pot prezenta produsele şi serviciile în faţa unui public specialist, format din potenţiali clienţi, parteneri şi investitori.

Ne dorim să vă avem alături la această ediţie memorabilă a Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei, unde împreună vom explora viitorul agriculturii şi vom construi relaţii durabile în industrie.

Nu rataţi şansa de a face parte din acest eveniment de referinţă şi de a contribui activ la progresul agriculturii moderne" se arată în comunicatul Indagra.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb