Indotek Group cumpără clădirea One Victoriei Center

F.D.
Companii / 27 iunie 2022

Indotek Group cumpără clădirea One Victoriei Center

Indotek Group, unul dintre cele mai importante grupuri de investiţii axat pe imobiliare din Ungaria, a achiziţionat clădirea de birouri "One Victoriei Center", situată în cartierul central de afaceri din Bucureşti, potrivit unui comunicat de presă.

Prin achiziţia clădirii de birouri, care are o suprafaţă brută închiriabilă de 12 mii de metri pătraţi, Indotek Group îşi întăreşte prezenţa în regiune, ajungând să deţină trei active pe piaţa locală, două clădiri de birouri în Bucureşti şi un centru comercial în Târgu Mureş.

One Victoriei Center este închiriat în prezent de 14 companii, printre care BRD Group şi S&T. Clădirea are 3 etaje de parcare subterană şi o suprafaţă brută închiriabilă de birouri de aproximativ opt sute de metri pătraţi per etaj. Indotek Group va administra şi va consolida în continuare clădirea de birouri în cadrul unui proces de rebranding, în urma căruia aceasta va fi denumită 'Bucharest Business Center'.

Indotek Group a realizat achiziţia datorită potenţialului pe care zona în care este amplasată clădirea de birouri îl are de oferit. One Victoriei Center se află la intersecţia străzilor Buzeşti şi Polizu, la doar câteva minute de mers pe jos de Piaţa Victoriei, cartierul central de birouri din Bucureşti.

"Achiziţia clădirii One Victoriei Center care, în urma procesului de rebranding, va deveni Bucharest Business Center, susţine obiectivul strategic al companiei în ceea ce priveşte întărirea prezenţei pe piaţa locală. Prin această tranzacţie, investiţiile imobiliare pe care le gestionăm în ţară ajung deja la un total de 80.000 de metri pătraţi şi ne apropiem de pragul de 100.000.000 de euro în ceea ce priveşte volumul de investiţii.", Forin Tîrlă, Country Manager România şi Bulgaria pentru Indotek Group.

De asemenea, achiziţia susţine strategia de dezvoltare a companiei, atât prin diversificarea activelor pe care le deţine, cât şi prin diversificarea prezenţei internaţionale. În prezent, IndoteK Group deţine proprietăţi comerciale şi industriale, hoteluri şi clădiri de birouri în treisprezece ţări din Europa ( Ungaria, România, Italia, Bulgaria, Spania, Grecia, Serbia, Croaţia, Polonia, Slovacia, Portugalia, Slovenia şi Cipru).

În cursul tranzacţiei, asistenţa juridică pentru One Victoriei Center a fost asigurată de firma de avocatură Stratulat Albescu, iar cea fiscală, financiară şi structurală de Mazars, CBRE asigurând asistenţa comercială, iar Vitalis asistenţa tehnică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb