INDUSTRIA DE GAMBLING / ADRIAN GEORGESCU, NOVOMATIC: "Taxele reglementate prin noua legislaţie au crescut excesiv"

Ziarul BURSA #Companii / 26 februarie 2015

"Taxele reglementate prin noua legislaţie au crescut excesiv"

Noile modificări din domeniul jocurilor de noroc aduc un plus de transparenţă, fair-play şi o mai bună reglementare a industriei de profil din ţara noastră, este de părere Adrian Georgescu, CEO Novomatic. Domnia sa consideră că acestea vor conduce către o mai bună funcţionare a sistemului de proceduri, la responsabilizarea operatorilor de jocuri de noroc şi vor avea un impact pozitiv asupra activităţii companiilor din domeniu care operează în mod legal.

Cu toate acestea, domnul Georgescu subliniază că taxele reglementate prin noua legislaţie au crescut excesiv, "urmând ca acest aspect să exercite o presiune asupra tuturor organizatorilor de jocuri de noroc din România".

Domnia sa ne-a declarat: "În momentul de faţă, considerăm necesar ca legislaţia să fie actualizată, în sensul reglementării activităţilor de jocuri de noroc de tip slot machine online".

Domeniul jocurilor de noroc s-a dezvoltat foarte mult faţă de momentul la care acest segment şi-a făcut apariţia pe piaţă, ne-a spus domnul Georgescu, făcând referire la îmbunătăţirea calităţii echipamentelor, intrarea pe piaţă a tot mai multor operatori în domeniu şi la "reglementarea şi îmbunătăţirea continuă a sistemului legislativ". "Pentru anul 2015, considerăm că piaţa jocurilor de noroc va beneficia de o şi mai bună dezvoltare şi funcţionare, menţinând acelaşi trend ascendent al rezultatelor obţinute", a conchis domnia sa.

Adrian Georgescu este de părere că ar fi oportun şi util un mai bun control al pieţei negre din domeniu, aceasta având un impact negativ, în prezent, atât asupra organizatorilor de jocuri, cât şi asupra percepţiei asupra industriei.

"În momentul de faţă, comunicarea, colaborarea şi coordonarea între instituţiile publice de control (ONJN, Poliţie, Consiliul Concurenţei etc.), în scopul soluţionării şi eliminării activităţilor de concurenţă neloială şi contrafacere, ar ajuta la o mai bună organizare în acest sens", potrivit reprezentantului Novomatic România.

Grupul de companii Novomatic din ţara noastră a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de peste 34 de milioane de euro, în creştere faţă de cea din 2013, care s-a ridicat la 25 de milioane de euro, după cum ne-a precizat Adrian Georgescu, subliniind: "Pe tot parcursul anului trecut, compania noastră şi-a continuat trendul ascendent, prin deschiderea de noi locaţii, atât proprii, cât şi prin colaborări. De asemenea, am continuat activitatea permanentă de promovare a serviciilor şi produselor oferite de compania noastră, aceasta având urmări pozitive, în sensul creşterii vânzărilor şi a închirierilor, precum şi a păstrării şi îmbunătăţirii relaţiilor de colaborare existente".

CEO-ul Novomatic ne-a spus că intenţionează să menţină compania, şi în acest an în topul celor de profil din ţara noastră.

Societatea Novomatic, fondată în 1980, este prezentă la nivel mondial atât în statele membre ale Uniunii Europene, cât şi în Asia şi America Latină - în peste 80 de ţări.

În România îşi desfăşoară activitatea peste 700 de angajaţi, iar la nivel mondial, compania dispune de peste 20.000 de salariaţi. Societatea a intrat pe piaţa noastră în anul 1990.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb