Înfiinţarea comisiilor pentru modificarea legilor securităţii naţionale şi a Codului administrativ va fi decisă miercuri de Parlament

M.D.
Politică / 17 aprilie 2018

sursa foto: Facebook

sursa foto: Facebook

Birourile permantente reunite ale celor două Camere au decis ca înfiinţarea comisiei speciale care să modifice legile securităţii naţionale şi a comisiei speciale pentru elaborarea Codului administrativ să primească, miercuri, votul final în plenul Parlamentului.

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a susţinut, la finalul şedinţei Birourilor permanente, că PSD îşi înfiinţează comsii după bunul plac.

"Eu am propus desfiinţarea tuturor comisiile şi să lucrăm numai cu comisii speciale sau să facem comisii pentru studierea clorofilei. Ceea ce mi se pare absolut aberant este faptul că avem aceste comisii care asta fac, cu oameni specializaţi, cu reprezentare politică din toate partidele, iar PSD nu face nimic altceva decât să-şi înfiinţeze comisii după bunul plac, cu membrii pe care şi-i doresc, cu misiuni speciuale primite de la domnul Dragnea", a declarat Ben-Oni Ardelean.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, anunţa la finalul lunii martie că va fi înfiinţată o comisie specială pentru modificarea a 15 legi privind securitatea naţională, precizând că nu şi-au propus încă un termen limită până la care să fie finalizat proiectul de modificare.

"Cred că e util să avem o comisie care să analizeze propunerile de modificare legislativă, având în vedere că sunt multe legi care datează cred că de la începutul anilor '90 şi ele trebuie puse în acord cu noile realităţi politice şi cu noile ameninţări la care România, la fel ca şi alte ţări din UE şi membre NATO, trebuie să facă faţă", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb