Infosan a început construcţia unei noi clinici de oftalmologie în Bucureşti, cu o investiţie de circa 2 milioane de euro

A.F.
Companii / 14 octombrie

Infosan a început construcţia unei noi clinici de oftalmologie în Bucureşti, cu o investiţie de circa 2 milioane de euro

Infosan, singurul spital privat de oftalmopediatrie din România, a demarat lucrările de construcţie pentru o nouă clinică în Bucureşti, consolidându-şi astfel prezenţa pe piaţa serviciilor medicale de specialitate. Cu o investiţie de 2 milioane de euro din fonduri proprii, noua clinică este programată să fie finalizată în prima jumătate a anului 2025. La capacitate maximă, aceasta va putea deservi până la 200 de pacienţi zilnic, oferind servicii de oftalmologie pentru copii şi adulţi.

"Decizia extinderii serviciilor noastre într-o nouă clinică în zona Iancului - Vatra Luminoasă face parte din strategia de dezvoltare organică a reţelei Infosan. Am alocat 2 milioane de euro pentru a ne asigura că reuşim să oferim pacienţilor din Bucureşti acces la tehnologii medicale avansate şi servicii oftalmologice de top. Investit nu doar în echipamente care asigură un diagnostic corect şi un tratament de calitate, ci şi în spaţii dedicate confortului şi siguranţei pacienţilor noştri. Suntem încrezători că această clinică va contribui semnificativ la creşterea calităţii serviciilor medicale din Capitală şi va reuşi să răspundă numărului în creştere de pacienţi cu afecţiuni de vedere", a declarat Călin Ciubotaru, cofondator şi medic Infosan.

Noua unitate va include 20 de cabinete de consultaţie şi tratament, precum şi o optică specializată atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Deschiderea clinicii se va face în trei etape. În prima fază, vor fi puse la dispoziţie 5 cabinete şi optica, urmând ca celelalte facilităţi să fie adăugate succesiv până la finalizarea proiectului. Clinica va fi echipată cu tehnologii de ultimă oră şi va oferi servicii de diagnosticare şi tratament pentru o gamă largă de afecţiuni oftalmologice, incluzând controlul şi tratamentul problemelor de vedere la copii, dar şi tratamente complexe pentru adulţi.

"Ne dorim să fim aproape de comunitate şi să oferim acces la cele mai bune soluţii de diagnostic şi tratament oftalmologic. Vom pune la dispoziţie pacienţilor o gamă largă de servicii oftalmologice, inclusiv consultaţii, diagnosticare avansată şi tratamente inovatoare pentru afecţiuni ale vederii. Echipa noastră de specialişti va include medici cu experienţă şi tehnologie de vârf, asigurând pacienţilor cea mai bună îngrijire posibilă", a adăugat dr. Călin Ciubotaru.

Spitalul Infosan, fondat în 2002, este unul dintre cele mai importante centre medicale oftalmologice din Bucureşti, având deja un spital monospecialitate cu o capacitate de tratament de 3000 de pacienţi pe lună în ambulatoriu şi 300 de pacienţi pe lună în spitalizare de zi.

Infosan are o echipă de 35 de cadre medicale şi oferă servicii de diagnostic, tratament şi îngrijire pentru o gamă largă de afecţiuni oftalmologice la adulţi şi copii, precum managementul miopiei, ambliopie, strabism, cataracta congenitală, retinopatie de prematuritate, dar şi la adulţi - cataractă, strabism, afeciţuni retiniene, glaucom, etc. În cei 22 de ani de activitate peste 80.000 de pacienţi unici i-au trecut pragul.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9752
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5471
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3043
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9437
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.5996

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb