ING adaugă o nou funcţie aplicaţiei Home Bank

D.R.
Comunicate de presă / 29 iunie 2023

ING adaugă o nou funcţie aplicaţiei Home Bank

Pentru siguranţa online a clienţilor, ING a lansat o nouă funcţionalitate în Home'Bank: utilizatorii pot vedea pe ce site-uri şi în ce aplicaţii sunt salvate cardurile lor pentru plăţi ulterioare, se transmite astăzi într-un comunicat de presă al ING. Pentru siguranţa online a clienţilor, ING a lansat o nouă funcţionalitate în Home'Bank: utilizatorii pot vedea pe ce site-uri şi în ce aplicaţii sunt salvate cardurile lor pentru plăţi ulterioare.

"Ni s-a întâmplat tuturor, cel puţin o dată, să nu ne mai amintim pe ce site-uri ne-am salvat cardul şi, ulterior, să identificăm tranzacţii. La ING, avem grijă ca datele cardurilor clienţilor noştri să fie salvate online în siguranţă şi, în acelaşi timp, ne dorim ca totul să fie cât mai simplu şi transparent pentru aceştia.

În Home'Bank avem aproape 1,3 milioane de clienţi activi, care iniţiază, lunar, peste 36 de milioane de sesiuni în aplicaţia mobilă. În prezent, aceştia au peste 2 milioane de token-uri active înregistrate la diferiţi comercianţi: magazine online, platforme de tip marketplace, de streaming, servicii de livrare şi de transport. În orice moment, ei pot vedea în Home'Bank comercianţii online la care şi-au salvat cardul şi token-urile asociate acestora. Astfel, cu un singur click, pot gestiona lista comercianţilor direct din aplicaţia de mobile banking.", a spus Alina Iacomi, Tribe Lead Digital, în cadrul ING Bank România.

Token-ul reprezintă o serie de cifre care înlocuieşte numărul real al cardului în tranzacţiile online, pentru un nivel sporit de securitate. Ultimele 4 cifre ale token-ului pot fi vizualizate în Home'Bank, alături de numele comerciantului la care sunt salvate datele cardului.

"La ING, siguranţa clienţilor noştri este principala noastră preocupare. Astfel, integrăm securitatea, încă de la început, în toate produsele şi serviciile dezvoltate. Prin noua funcţie din Home'Bank, clientul ING are control deplin: poate vizualiza comercianţii, token-ul şi poate şterge singur, oricând doreşte, token-ul asociat. Recomandăm tuturor clienţilor noştri să nu salveze cardurile la comercianţii în care nu au încredere şi dacă nu îşi propun să facă tranzacţii recurente cu ei. De asemenea, subliniem importanţa de a verifica periodic şi de a şterge token-urile comercianţilor dacă nu îşi mai doresc să efectueze viitoare plăţi. Totodată, dacă îşi şterg token-ul din Home'Bank, le recomandăm să îl şteargă şi de la comerciant.", a completat Bogdan Costea, Head of Information Security, ING Bank România.

În Home'Bank, în secţiunea "Produse", aceştia trebuie să acceseze "Cardurile mele" şi să dea click pe cardul dorit. La detaliile cardului, clienţii ING vor putea vizualiza numele comercianţilor înregistraţi, token-urile şi opţiunea de ştergere a token-urilor asociate, oricând îşi doresc.

Anul trecut, ING a lansat funcţionalitatea SANB - Serviciul Afişare Nume Beneficiar, care are ca obiectiv prevenirea fraudelor în rândul clienţilor care efectuează plăţi online, pe lângă reducerea tranzacţiilor eronate, generate de introducerea greşită a beneficiarului (a contului IBAN). Mai exact, atunci când transferă bani din Home'Bank, clienţii ING văd exact numele beneficiarului plăţii şi se asigură că banii transferaţi se duc în contul care trebuie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb