ING Bank România a acordat un credit de peste 20 de milioane de euro grupului Tuborg România

G.D.
Bănci-Asigurări / 19 mai 2022

Alina Voicu, Sector Head Commodity Food & Agri

Alina Voicu, Sector Head Commodity Food & Agri

ING Bank România a acordat un credit de peste 20 de milioane de euro grupului United Romanian Breweries Bereprod (URBB), cunoscut şi ca Tuborg România, pentru refinanţarea creditelor existente şi finanţarea unor noi proiecte de investiţii sustenabile, conform unui comunicat remis redacţiei.

Investiţiile sunt direcţionate către fabrica Tuborg din Pantelimon, pentru extinderea capacităţii staţiei de tratare a apei uzate, precum şi către noi tehnologii pentru eficientizarea procesului de producţie, cu beneficii directe asupra calităţii produselor şi a activităţii din berărie.

Împrumutul acordat pe termen lung este bilateral, ING fiind singura bancă creditoare.

"Parteneriatul dintre ING şi URBB datează încă din anul 1997, aşadar anul acesta sărbătorim 25 de ani de relaţie. Primul credit pentru URBB l-am acordat în 2009 pentru finanţarea capitalului de lucru, iar relaţia de creditare s-a dezvoltat continuu în această perioadă. De mai mult de zece ani, ING este cel mai mare finanţator al URBB şi sprijină grupul cu linii de credit pentru o mai bună gestionare a capitalului de lucru, dar şi prin împrumuturi la termen pentru finanţarea investiţiilor.", a explicat Alina Voicu, Sector Head Commodity Food & Agri, în cadrul diviziei Wholesale Banking, ING Bank România.

Creditul recent încheiat se înscrie în linia priorităţilor noastre strategice, de a investi în parteneriate pe termen lung şi de a ne susţine clienţii care fac eforturi reale pentru a implementa proiecte sustenabile în România şi pentru a-şi diminua amprenta de carbon.", a completat Ioana Marcu, Sustainability Champion în divizia Wholesale Banking, ING Bank România.

Potrivit sursei citate, fabrica Tuborg reprezintă primul proiect greenfield al unei companii din Europa de Est, în care s-au implicat exclusiv resurse umane şi materiale locale, contribuind astfel la susţinerea economiei româneşti. În întreaga sa perioadă de activitate, compania a contribuit la sprijinirea economiei din România prin investiţii totale de peste 220 de milioane de euro.

"În dezvoltarea unei organizaţii, parteneriatele pe termen lung, bazate pe încredere, respect şi viziune comună reprezintă unul dintre cele mai valoroase active. Alături de ING am reuşit să creştem în cei 25 de ani de colaborare şi să investim în tehnologii, soluţii, procese şi oameni, care ne definesc ca o companie sustenabilă, implicată, inovatoare şi cu un portofoliu de produse apreciate, de cea mai înaltă calitate. Şi de această dată, am găsit alături de ei soluţiile optime, care ne ajută să investim mai departe în fabrica Tuborg şi în produsele din portofoliu şi astfel să ne aducem mai departe contribuţia valoroasă în societate şi în comunitatea din care facem parte", a declarat Maria Dragoste, Vicepreşedinte Financiar URBB (Tuborg România).

Tuborg România este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală, cu o echipă formată din 750 de persoane şi un portofoliu vast de mărci premium şi superpremium, internaţionale şi româneşti, incluzând o selecţie variată de beri speciale.

Prin sprijinirea obiectivelor de sustenabilitate ale clienţilor săi, ING îşi propune să devină banca pentru sustenabilitate.

La nivel global, ING este lider pe segmentul tranzacţiilor sustenabile, cu 317 tranzacţii de sustenabilitate în decursul anului trecut, de două ori şi jumătate mai mult decât în 2020. ING îşi continuă misiunea de a contribui la diminuarea impactului schimbărilor climatice şi de a fi alături de clienţii săi prin expertiză şi soluţii financiare dedicate, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb