ÎNREGISTRARE CU PROCURORUL-ŞEF AL DNA PUBLICATĂ DE ROMÂNIA TV: Kovesi: "Decapaţi instituţional în dosarul ăla cu casele şi să ajungem la domnul premier"

Andrei Stan
Politică / 18 iunie 2017

Laura Codruţa Kovesi (Sursa foto: captură Youtube)

Laura Codruţa Kovesi (Sursa foto: captură Youtube)

Actualizare 22:09 Tudorel Toader: "Voi sesiza Inspecţia Judiciară privind afirmaţiile apărute referitoare la solicitarea lui Kovesi de a se ajunge la Grindeanu"

Ministrul demisionar al Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că luni dimineaţă va sesiza Inspecţia Judiciară în legătură cu afirmaţiile apărute în spaţiul public referitoare la solicitarea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, de a se "ajunge la premierul Sorin Grindeanu".

Tudorel Toader a scris duminică seara, pe pagina sa de Facebook: "Mâine dimineaţă voi sesiza inspecţia judiciară în legătură cu afirmaţiile apărute în spaţiul public referitoare la solicitarea dnei L.C. Kovesi de a se ajunge la premierul S. Grindeanu".

-----------

România TV a prezentat, duminică seară, o înregistrare audio atribuită procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, în care aceasta îi spune procurorului Jean Uncheşelu că îşi doreşte să ajungă mai repede la "domnul premier".

În înregistrarea audio difuzată de postul de televiziune, Laura Codruţa Kovesi afirmă, potrivit News.ro: "Uncheşelu (procurorul Jean-Nicolae Uncheşelu, care l-a trimis în judecată pe Victor Ponta în dosarul Turceni-Rovinarii, n.r.), ştiţi ce îmi doresc? Să decapaţi instituţional în dosarul ăla cu casele şi să ajungem la domnul premier care a semnat contractele alea. (...) Şi-am avut o discuţie la Cheile Grădiştei şi tot nu am auzit ce s-a întâmplat. Poate aşa, că suntem toţi, ne lămurim ce s-a întâmplat. Doamne, m-am uitat şi eu pe datele statistice, unde parcă toată lumea ne bănuia de dimineaţa până seara şi am făcut aşa un pic o... (...). DNA-ul aşa, adică anul trecut pe vremea asta erau 673 de persoane învinuite la 270. Adică e o discrepanţă foarte mare. Posturi în plus avem, poliţişti în plus avem, specialişti în plus avem, dosare avem. Înseamnă că sunt alte cauze şi am vrut să stăm un pic de vorbă să vedem. M-am uitat puţin pe situaţiile astea. Sunt unele chestiuni îngrijorătoare. Sunt dosare de 6-7 ani cu urmărire penală începută şi care nu e soluţionată. Au venit şi la acelaşi procuror şi a mai venit cineva sau alt dosar. Urmărirea penală începută. La fiecare ştiţi ce aveţi în lucru. Dar altceva mă îngrijorează, că la asta cu dosarele vechi, fiecare ştiţi ce aveţi. Mă îngrijorează de ce nu-i înhăţăm! De două luni, unii din ei liberi, nu iese niciun rechizitoriu. Numa unii şi aceiaşi fac dosare. Unii s-au încurcat cu legea şi-au făcut trei rechizitorii anul trecut, mamă ce mult am lucrat, suntem tari. Cu trei rechizitorii nu facem treabă".

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Eu cetateanu' Mihai D ma simt bine cand vad in aceasta inregistrare ca L.C Kovesi isi face treaba.'' sa ajungem la domnul premier''.......nu inseamna in nici un caz INVINUIREA primului ministru ci sa ajunga ANCHETA la ''pasul'' in care premierul este luat la puricat bune/rele. Sorry guys, you've got nothing on her.

    1. ...Deacord....Intrebare; Cum s-a ajuns..si prin cine ..s-au facut aceste inregistrari,,,,,?

      Esti penibil Mihai, nu intelegi nimic si iti dai iar cu parerea

      Nu mai semnaliza, daca esti PAF!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb