"Intel Core" marcă emblematică a procesoarelor "Intel Corporation"

Tiberiu Bălan
Ziarul BURSA #Companii #IT / 12 august 2008

"Intel Corporation" a anuntat ieri printr-un comunicat de presa că procesoarele desktop bazate pe viitoarea microarhitectură a companiei (cu nume de cod "Nehalem") vor purta oficial denumirea "Procesor Intel Core". Primele produse din această nouă familie de procesoare, inclusiv o versiune "Extreme Edition", vor avea elementul de identificare "i7"si vor purta oficial marca "Procesor i7 Intel Core". Acesta este primul dintre cele câteva noi elemente de identificare ce vor apărea, pe măsură ce noi produse vor fi lansate, pe parcursul anului viitor.

Produsele bazate pe noua microarhitectură vor avea un nivel ridicat de performanţă şi un consum eficient de energie. Această abordare de tip "cea mai bună din ambele lumi" va extinde poziţia de lider a "Intel" în domeniul procesoarelor, pentru viitoarele segmente de piaţă mobil,

desktop şi server. "Denumirea este şi va fi marca noastră emblematică de procesor pentru computere," a declarat Sean Maloney, Intel Corporation Executive Vice President & General Manager, Sales and Marketing Group. "Vă puteţi aştepta ca Intel să concentreze şi mai multe resurse de marketing în jurul acestui nume şi al produselor Core i7, începând chiar din acest moment."

Logo-ul mărcii de procesoare Intel Core va rămâne disponibil pentru desktop-uri extrem de performante, pentru produsele Intel high-end "Extreme Edition" existând un logo negru, separat. Intel va include numere pentru modelele de procesoare, în dorinţa de a diferenţia fiecare cip.

Primele produse bazate pe această microarhitectură urmează să intre în producţie în al patrulea trimestru al anului curent. Aceste procesoare vor include Intel Hyper-Threading Technology, cunoscută şi sub denumirea de multi-threading simultan, şi vor avea capacitatea de a face faţă la opt thread-uri de aplicaţii pe patru nuclee de procesare.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb