Intel oferă mobilitate de nivel profesionist la purtător

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 5 aprilie 2007

Intel Corporation a anunţat că va include în produsele sale destinate notebook-urilor de mare performanţă acele funcţionalităţi inovative disponibile până acum doar marilor companii ce folosesc platforma Intel vPro. Noua tehnologie, ce va purta denumirea de brand Intel Centrino Pro, va oferi departamentelor de IT posibilitatea de a-şi administra în condiţii de înaltă fiabilitate atât desktop-urile, cât şi notebook-urile, şi de a rezolva problemele cu care se confruntă cel mai adesea - ameninţări legate de securitate, costuri de proprietate, alocarea resurselor şi administrarea activelor - lucrând wireless.

"Tehnologia Intel Centrino Pro unifică cele mai bune caracteristici ale ofertei noastre cu funcţiile de business ale tehnologiei Intel vPro, adăugându-le brand-ului nostru de mare succes - Tehnologia Mobilă Intel Centrino," a declarat Mooly Eden, Vicepreşedinte, Intel Mobile Products Group. "Acesta este momentul ideal, deoarece asistăm la o creştere a ratei de penetrare a notebook-urilor în rândul utilizatorilor corporate. Ne aşteptăm ca în următorul an vânzările de notebook-uri să înceapă să le depăşească pe cele de desktop-uri în ţările industrializate," a adăugat Mooly Eden.

Folosind tehnologia Intel Centrino Pro, managerii IT vor putea să îşi administreze şi protejeze notebook-urile wireless. În plus, vor putea administra inclusiv notebook-urile şi desktop-urile conectate prin cablu, indiferent de starea lor de funcţionare. Rezultatele sunt PC-uri mai bine protejate, o mai bună respectare a cerinţelor departamentelor IT, inventarierea corectă şi completă a PC-urilor, reducerea numărului de deplasări pentru acordarea de asistenţă tehnică şi mai puţine întreruperi ale fluxului de lucru.

Marile companii utilizează deja tehnologia Intel vPro

Companiile au recunoscut rapid potenţialul realizării unor economii semnificative din punctual de vedere al timpului şi al costurilor, economii ce decurg din implementarea tehnologiei Intel vPro. La ora actuală, sunt în curs de desfăşurare peste 200 de implementări în diverse companii din întreaga lume, cu proiecte ce merg de la câteva mii la zeci de mii de PC-uri pentru fiecare client.

Tehnologia Intel Centrino Pro se bucură de un sprijin amplu şi în industria software-ului. Tehnologia Intel Centrino Pro va fi disponibilă în al doilea trimestru al acestui an, ca parte a strategiei companiei de a lansa următoarea generaţie a tehnologiei Centrino - cu nume de cod "Santa Rosa." Toţi utilizatorii, atât companiile, cât şi utilizatorii individuali, vor beneficia de procesoarele de mare succes Intel CoreTM 2 Duo. Acestea vor fi livrate cu un procesor nou, având un nivel superior de performanţă, care oferă rezultate remarcabile în materie de eficienţă a consumului de energie şi durată de viaţă a bateriei.

O nouă componentă wireless, Intel Next-Gen Wireless-N, va oferi utilizatorilor un grad mai mare de libertate şi suport pentru specificaţia draft 802.11n, care asigură o performanţă de până la cinci ori mai mare şi o rază de acoperire wireless de până la două ori mai mare comparativ cu standardele wireless anterioare. Utilizatorii se vor bucura şi de un nivel îmbunătăţit de performanţă grafică, precum şi de suport pentru cea mai recentă interfaţă grafică a sistemului de operare Microsoft Windows Vista, Aero. În plus, cu opţiunea Intel Turbo Memory, utilizatorii pot beneficia de un nivel de performanţă de până la două ori mai ridicat atunci când încarcă aplicaţii frecvent utilizate şi de un timp de boot-are cu până la 20% mai rapid.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb