"Intel România" lansează competiţia online Intel Formula 1 Racing Tour

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 7 iulie 2009

Marele Premiu - o vizită pe Circuitul F1 din Polonia, alături de pilotul Robert Kubica

"Intel" combină pasiunea pentru Formula 1 cu tehnologia, lansând în România, un joc online dedicat atât pasionaţilor de automobilism, cât şi gamer-ilor în general. Intel Formula 1 Racing Tour este un joc interactiv accesibil pe website-ul cotidianului ProSport, în perioada 6 iulie - 1 noiembrie 2009. Odată cu lansarea jocului, Intel România, împreună cu partenerii Flamingo International, ProSport şi ESL România anunţă şi competiţia Intel Formula 1 Racing Tour, al cărei Mare Premiu este o vizită pe circuitul F1 din Polonia, în prezenţa pilotului Robert Kubica.

Participanţii la Intel Formula 1 Racing Tour trebuie să poată controla o maşină BMW Sauber F1.09 pe circuitele consacrate de F1 din Europa, Asia şi America de Sud, redate virtual. Modalitatea de joc va fi single-player contra timp, pentru o experienţă exclusivă şi intensă. Jocul este realizat în flash şi se adresează pasionaţilor de automobilism de toate vârstele, combinând viteza, precizia şi spiritul competitiv al echipei de Formula 1 BMW Sauber, cu performanţa şi puterea tehnologiei Intel.

Câştigătorul va fi declarat participantul care realizează cel mai rapid tur de circuit în perioada 1 august - 30 septembrie. De asemenea, cel mai rapid tur de circuit din perioada 6 iulie - 12 iulie va fi răsplătit de Intel cu o vizită pe circuitul de Formula 1 Nurburgring din Germania, în luna iulie.

Compania Flamingo International va răsplăti performanţa celor mai bine clasaţi 3 participanţi la joc cu premii tehnologice constând dintr-un desktop PC cu procesor Intel Core i7 920, un netbook cu procesor Intel AtomTM N270 şi un procesor Intel Core 2 Quad Q9550.

La fiecare circuit de Formula 1 rămas până la finalul sezonului 2009, Intel va oferi de asemenea premii reprezentând tricouri, şepci şi umbrele BMW Sauber - Intel.

Parteneriatul dintre Intel Corporation şi BMW Group a început în anul 2005 şi presupune folosirea tehnologiilor dezvoltate de Intel, realizarea de acţiuni de co-marketing şi sponsorizarea de către cel mai mare producător de microprocesoare din lume a BMW Sauber F1 Team. Ca parte al acestui acord, Intel a devenit "Official Corporate Partner" al BMW Sauber F1 Team.

Intel [NASDAQ: INTC], liderul mondial în inovaţia privind siliciul, dezvoltă tehnologii, produse şi iniţiative menite a îmbunătăţi continuu munca şi viaţa oamenilor.

Grupul Flamingo International activează pe piaţa din România încă din anul 1994, având ca principal obiect de activitate comerţul de produse IT&C, electronice şi electrocasnice, fiind în acest moment unul dintre liderii de pe piaţa adresată.

Din anul 2005, compania Flamingo International este cotată la Bursa de Valori Bucureşti, devenind astfel prima şi singura companie din industrie prezentă pe piaţa de capital.

Electronic Sports League (ESL) este cea mai importantă comunitate de gaming din Europa, având aproximativ 800.000 de utilizatori. ESL beneficiază de cea mai performantă platformă de competiţii eSports din lume, oferind premii în valoare de peste 1 milion USD la competiţiile organizate.

ESL, care este prezentă în 21 de ţări europene, în Statele Unite şi în China, organizează cele mai importante competiţii de gaming din lume pentru mediul online şi offline: Extreme Masters, European Nations Champions, ESL Pro Series şi Warcraft III League Series.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb