Interes crescut pentru cardul co-branded Mobexpert - Alpha Bank

S.B.
Bănci-Asigurări / 6 martie 2023

Interes crescut pentru cardul co-branded Mobexpert - Alpha Bank

La 6 luni de la lansarea Mobexpert Credit Card, utilizatorii au făcut cumpărături de peste 10 milioane de lei din magazinele Mobexpert, au apreciat fluxul rapid de aprobare şi avantajele unui card premium, confirmând interesul crescut pentru acest produs.

Peste 50% dintre cardurile de cumpărături co-branded Mobexpert - Alpha Bank emise sub sigla Mastercard au fost aprobate instant, direct în magazinele Mobexpert.

Aproape 75% dintre clienţii Mobexpert au preferat să achiziţioneze cu Mobexpert Credit Card la prima tranzacţie produse din categoria mobilier general: canapele, dormitoare, saltele, mobilier living şi dining. În proporţie de 14% au ales să achite comenzi din categoria decoraţiuni, iar 8% au plătit cu cardul mobilierul de bucătărie. Din magazinele Mobexpert au fost cumpărate cu Mobexpert Credit Card la prima tranzacţie peste 2000 de produse, majoritatea clienţilor preferând să achiziţioneze şi serviciile de transport şi montaj, la care au beneficiat de discountul de 50% în baza cardului de credit.

Pe lângă achiziţiile de produse Mobexpert, cardurile co-branded au fost utilizate şi în magazinele de electronice şi electrocasnice, de îmbrăcăminte şi încălţăminte sau materiale de construcţii şi pentru cumpărături de zi cu zi la supermarket.

"Ne bucurăm că Mobexpert Credit Card este apreciat de către clienţii noştri pentru că le oferă cele mai avantajoase condiţii de achiziţie pentru mobilarea şi decorarea casei, fiind un produs unic pe segmentul home & deco. De ce este Mobexpert Credit Card un produs financiar unic pentru piaţă de mobilier şi decoraţiuni din România? Pentru că oferă clienţilor noştri posibilitatea să achite în până la 36 de rate fără dobândă, să beneficieze de avantaje unice la produsele şi serviciile Mobexpert şi să îl utilizeze şi în magazinul nostru online. În viitor, împreună cu Alpha Bank şi Mastercard pregătim extinderea listei de beneficii ataşate cardului valabilă atât la Mobexpert, cât şi la alţi parteneri din piaţă", a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

"Prin intermediul parteneriatului de lungă durată cu Mobexpert şi cu expertiza Mastercard, continuăm să oferim produse financiare dedicate, care vin în întâmpinarea nevoilor de finanţare a clienţilor şi oferă posibilitatea unei gestionări eficiente şi predictibile a bugetului personal. Interesul clienţilor pentru Mobexpert Credit Card a crescut constant, fluxul de aprobare rapid şi beneficiile premium fiind motivele principale pentru care clienţii aleg această soluţie de finanţare. Ne bucură rezultatele înregistrate în primele 6 luni de la lansare, iar în perioada următoare ne concentrăm pe îmbunătăţirea experienţei clientului atât în magazine, cât şi pe platforma online a Mobexpert", a afirmat Cristian Dragoş, Vicepreşedinte Executiv Retail, Alpha Bank România.

"Cardul de credit Mastercard Mobexpert emis de Alpha Bank îi ajută pe clienţi să îşi îndeplinească mai uşor dorinţele, de la amenajarea locuinţei la cumpărăturile de zi cu zi, totul printr-un proces de plată simplu, rapid şi sigur, cu acces la o serie de avantaje unice. Iar rezultatele, după şase luni de la lansare, confirmă relevanţa acestui produs financiar pe piaţa locală. Prin platformele şi expertiza noastră, rămânem partenerul de tehnologie şi inovaţie ce aduce plusvaloare atât clienţilor noştri, cât şi industriei în general", a spus Elena Dincă, Head of Sales, Mastercard România.

Prin intermediul Mobexpert Credit Card, clienţii retailer-ului beneficiază de până la 36 de rate fără dobândă pentru achiziţii din magazinele Mobexpert sau online pe www.mobexpert.ro. De asemenea, clienţii se pot bucura de avantaje unice, precum 10% discount la produsele Mobexpert care nu beneficiază de alte reduceri sau 50% discount la tariful serviciilor de livrare Door to Door şi Premium (mobilier şi bucătării). Aceste beneficii sunt completate şi de acces gratuit şi nelimitat în lounge-urile Aeroportului Internaţional Henri Coandă, cât şi din cadrul Aeroportului Internaţional din Viena, asigurare gratuită pentru cumpărături online şi alte beneficii premium oferite de către Mastercard.

Mobexpert Credit Card este un card de credit Gold, emis sub sigla Mastercard, care poate fi obţinut în showroom-urile Mobexpert şi în reţeaua de unităţi ale Alpha Bank. Cardul poate fi utilizat în România şi în străinătate, pentru cumpărături online, la comercianţi şi pentru retrageri de la ATM.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb