Internship-ul Nestle va începe pe 3 iulie 2023

D.R.
Comunicate de presă / 28 iunie 2023

Internship-ul Nestle va începe pe 3 iulie 2023

Nestle, companie specializată pe produse alimentare şi băuturi, se pregăteşte să primească pe 3 iulie, 50 de studenţi şi absolvenţi din România, Bulgaria, Serbia şi Croaţia pentru programul de internship plătit Summer's Cool de anul acesta. Această a şasea ediţie, organizată şi găzduită de Nestle se va desfăşura în perioada 3-21 iulie 2023, într-un model hibrid şi va include peste 35 de workshop-uri şi prezentări,se transmite într-un comunicat de presă.

Pe parcursul celor trei săptămâni, studenţii vor participa la un program de dezvoltare practică susţinut de specialişti din domeniile logisticii, finanţelor, vânzărilor, marketing-ului digital, relaţiilor publice, comerţului electronic, al nutriţie, al sustenabilităţii ş.a

Aceştia îşi vor putea dezvolta abilităţile de leadership, comunicare, lucru în echipă, gândire critică, inteligenţă emoţională, vor avea parte de o experienţă multiculturală, lucrând alături de studenţi din alte ţări şi descoperind noi culturi şi perspective. Programul culminează cu un proiect în echipă, sub coordonarea angajaţilor Nestle, care va fi echivalentul unui test de absolvire.

"Programul Summer's Cool este conceput pentru a fi un adevărat magnet profesional pentru tinerii care caută o provocare în această vară. Iniţiativa ajută studenţii să-şi dezvolte abilităţile de afaceri şi de comunicare, precum şi să acumuleze o primă experienţă profesională. Am fost plăcut surprinşi de numărul mare de aplicanţi din acest an, 1.143, dintre care 453 doar în România", transmite Sidonia Bodianschi, Talent Acquisition Lead Romania, Nestle Romania.

Iniţiativa Summer's Cool doreşte să completeze pregătirea teoretică oferită de universitate cu o pregătire practică care îi va familiariza pe studenţi cu cerinţele şi realitatea locurilor de muncă din lumea afacerilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb