INVESTIŢIE DE 75 MILIOANE EURO CA Immo va construi proiectul de birouri Orhideea Towers în Bucureşti

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări #Construcţii / 9 octombrie 2015

CA Immo va construi proiectul de birouri Orhideea Towers în Bucureşti

Fondul austriac de investiţii CA Immo, care deţine cinci clădiri de birouri pe plan local, a început dezvoltarea unui nou proiect, Orhideea Towers, în Bucureşti, printr-o investiţie de 75 milioane de euro.

Proiectul-ce va cuprinde două turnuri de birouri, cu o suprafaţă totală închiriabilă de 37.000 de metri pătraţi este amplasat în apropiere de staţia de metrou Grozăveşti.

Construcţia a început în luna octombrie cu lucrările de fundaţii speciale, pentru care CA Immo a încheiat o colaborare cu Octagon Contracting&Engineering, urmând ca proiectul să fie încheiat în 2017, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Marian Roman, managing director al CA Immo România, a declarat: "Portofoliul actual pe care îl deţinem în Bucureşti a fost ocupat aproape integral în ultimii ani. De aceea, pentru a putea da curs solicitărilor de extindere ale chiriaşilor actuali, am decis să ne consolidăm poziţia prin dezvoltarea unui nou proiect de birouri, în concordanţă cu criteriile noastre privind locaţia şi arhitectura".

După finalizare, Orhideea Towers va rămâne în portofoliul de investiţii al CA Immo. Cele două turnuri ale proiectului vor avea 13, respectiv 17 etaje supraterane cu suprafeţe de până la 2.700 mp pe etaj şi câte două etaje subterane. Proiectul va include şi peste 400 de locuri de parcare, precum şi spaţii de depozitare pentru biciclete, cu duşuri şi vestiare pentru biciclişti.

"Zona de centru-vest a Capitalei are tot potenţialul necesar pentru a deveni noul pol de birouri al Bucureştiului, proiectul River Place pe care îl deţinem, de asemenea, în această zonă fiind un real succes", a adăugat Marian Roman.

Amplasat la intersecţia Bulevardului Splaiul Independenţei cu Şoseaua Orhideelor, cu acces direct la staţia de metrou Grozăveşti, proiectul Orhideea Towers se află lângă Universitatea Politehnică, unde studiază 25.000 de studenţi, şi campusul studenţesc Regie, în care locuiesc peste 15.000 de tineri.

CA Immo este specializat în deţinerea şi dezvoltarea de spaţii de birouri în oraşele capitale din Europa Centrală. Compania a fost fondată în anul 1987, iar în prezent este activă pe pieţele din Austria, Germania, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia şi România. CA Immo este listat la Bursa de Valori din Viena sub indexul ATX şi deţine un portofoliu în valoare de 3,5 miliarde de euro.

În ţara noastră, CA Immo este prezent din anul 2003 şi deţine un portofoliu de cinci clădiri de birouri: Opera Center 1 şi 2, River Place, Europe House şi Bucharest Business Park, care au o suprafaţă închiriabilă de circa 106.000 mp.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb