Iohannis a semnat decretele prin care ia act de demisiile miniştrilor ALDE

I.M.
Politică / 30 august 2019

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele prin care ia act de demisiile miniştrilor ALDE - Graţiela Gavrilescu, Anton Anton şi Viorel Ilie.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, următoarele decrete: Decret prin care se ia act de demisia doamnei Graţiela Leocadia Gavrilescu, viceprim-ministru, ministrul mediului, şi se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului; Decret prin care se ia act de demisia domnului Anton Anton, ministrul energiei, şi se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului; Decret prin care se ia act de demisia domnului Viorel Ilie, ministrul pentru relaţia cu Parlamentul, şi se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului.

Astfel, premierul Dăncilă are obligaţia, potrivit Constituţiei, să meargă în faţa Parlamentului în maximum 45 de zile pentru un vot privind remanierea provocată de schimbarea compoziţiei politice a Guvernului.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Domnule PRESEDINTE Klaus IOHANNIS, va rugam face-ti tot ce puteti ca luna septembrie sa fie ultima luna in care ROMANIA sa fie pedepsita de guvernarea blestemata a P.S.D. . Tara este jefuita de slugile pesediste, coruptia a atins cote de neimaginat, in administratia publica, central si local au fost aduse numai analfabeti, fufe si plilangii, care manaca banii unei tari amarate, pe nemunca!!!!! la puscarie cu toata tagma jefuitorilor P.S.D. !

    Imediat dupa ce castigati alegerile prezidentiale, cel mai tarziu in martie 2020, trebuie organizate alegeri anticipate. Guvernarea socialisata a esuat total si lamentabil, P.S.D. si A.L.D.E. sa dea socoteala electorala si penala pentru dezastrul generat.

    Stimabililor Fan Johannis si Hermes,

    va faceti iluzii bibicilor. Guvernul va cadea cand Dancila va primi ordin. 

    Tariceanu si-a retras ministrii din Guvern ca a vrut el ? A primit ordin neindoios. 

    Cu un tata adoptiv turnator al secu si calator cu misiune la reuniunile francmasonilor credeti ca nu a avut si el stransa colaborare cu baietii ? 

    Mai ales in calitate de manechin la Apaca si la fel de calator prin occident ca si tac'su ? 

    Va reamintesc ca intotdeauna ordinul nu se discuta si se executa. Un baiat cu ochii sinilii i-a ordonat sec : 

    "Baa, drepti si asculta comanda la mine ! I-ati catrafusele si tai-o de sub pulpana Vioricai ! Ce esti de capu' tau aci, zevzecule, Iti ajunge cat ai supt, ai destula osanza"

    Mie, marlanului care posteaza imi place ca Anton isi pierde fotelul moale de ministru. Mangafaua n-a facut nica. Si-a adaugat pe cartea de vizita si titulatura de minister pe langa aceea de parliamentary, s-a lafait in cabinetul ministerial. Acum toarna beton. Viorica e un lucru bun ca ai scapat de zevzec ! 

    si este un ingeras care seamana cu un eunuc.doua personaje sinistre si el si veorica ,doi mojici unul mai prost ca altul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb