IOHANNIS: "Astăzi vom depăşi 100.000 de persoane vaccinate într-o zi"

A.P.
Politică / 6 mai 2021

"Astăzi vom depăşi 100.000 de persoane vaccinate într-o zi"

Klaus Iohannis a afirmat, după ce a vizitat joi centrul de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgenţă "Dr. Alexandru Gafencu" Constanţa, că Valeriu Gheorghiţă l-a înştiinţat că astăzi vom depăşi 100.000 de persoane vaccinate într-o singură zi. "Noi stăm în România extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare", a adăugat şeful statului, citat de news.ro.

"Am vizitat centrul de vaccinare de aici, de la Spitalul Militar, şi pot să spun că sunt foarte plăcut impresionat. Este organizat impecabil, cu toate că este în condiţii de container, deci centru improvizat. Am aflat că ieri şi astăzi s-au vaccinat deja peste 500 de persoane de aici, din Constanţa. Este un lucru excelent. Am intrat realmente într-o fază nouă cu vaccinarea. Avem maratoane, avem centre deschise non-stop la spitalele militare, unde cei care doresc să se vaccineze se pot, pur şi simplu, prezenta şi se vaccinează. Am renunţat, practic, la toată birocraţia şi, începând din această săptămână, din sfârşitul acestei săptămâni, toate centrele de vaccinare din toate localităţile din toată ţara sunt deschise pentru vaccinare fără preaviz, fără anunţ prealabil, fără înscriere pe platformă. Oricine se poate prezenta direct la centru şi se poate vaccina. Suntem în situaţia foarte bună în care avem suficiente doze pentru a intra în această etapă. În paranteză fie spus, noi stăm - noi, în România - extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare. În altă parte, lucrurile sunt încă în organizare şi nu cred că sunt multe locuri unde cetăţenii se pot duce, pur şi simplu, la vaccinare. Urmează noi şi noi acţiuni, sunt planificate centre cu prezenţă non-stop, 24 de ore, sunt planificate maratoane de vaccinare. Toate centrele vor fi deschise. Am aflat de la domnul colonel dr. Gheorghiţă că astăzi vom depăşi suta de mii de persoane vaccinate într-o zi şi vom ţine ritmul şi, dacă este nevoie, îl vom creşte, în aşa fel încât, în cel mai scurt timp, un număr mare de cetăţeni români şi cei rezidenţi aici să poată fi vaccinaţi. Este, pe de altă parte, evident că cifrele pe care le primim zilnic sunt pe zi ce trece mai bune. Avem mai puţine persoane nou infectate, avem mai puţine persoane la Terapie Intensivă, avem mai puţine decese - sper să scăpăm cât mai repede de acestea", a declarat Klaus Iohannis.

Acesta a mai spus că românii nu trebuie să se amăgească deoarece pandemia încă nu a dispărut. El i-a îndemnat din nou pe oameni să se vaccineze.

"Însă nu vreau să ne amăgim singuri, pandemia nu a dispărut. Virusul este în societate. E foarte clar că până când avem un număr mari de români vaccinaţi, trebuie să respectăm în continuare restricţiile. Dar reiau apelul meu: haideţi să ne vaccinăm ca să revenim la normalitatea noastră, pe care ne-o dorim atât de mult! Vă invit pe toţi să mergeţi să vă vaccinaţi. Vă mulţumesc şi vă doresc multă sănătate!", a completat preşedintele Iohannis.

Opinia Cititorului ( 42 )

  1. Foarte bine !

    Felicitări !

    E singura soluție. 

    1. La ce?

      la teoriile conspirationiste privind mortalitatea covid-ului , a limitarii drepturilor si libertatilor cetatenilor (in numele unei mortalitati a covid-ului de 1,7% ) si necesitatea utilizarii de masca

      ;) 

      aaaa.... am o replica de aur si platina! Special pentru oameni inteligenti!  

      Tineti minte miscarile de strada , de noapte, din Bucuresti si marile orase, nu? De la final de Martie 2021... stiti, nu ? 

      Au urlat aia si au demonstrat FARA MASCA SI INGHESUITI !  

      Unde sunt cele 20-30-40-50.000 cazuri pe zi?  

      Ca sigur erau unii purtatori de virus pe acolo care urland au dat virusul si la altii... deci? Unde sunt "marile urmari negative" ale absentei respectarii masurilor de distantare ? Sau urmarile negative ale nefolosirii mastii ?  

      deci? 

      vedeti marea minciuna guvernamentala cum sta labartata chiar in fata ochilor vostri? !?!?!?!?!??!?!?!?!?!!!  

       

      aveti grija cu vaccinul care e marketizat ca fiind "singura solutie impotriva virusului"

      adeseori solutia la o problema e viitoare problema si mai mare ....  

      bazati-va pe imunitatea naturala dobandita in urma intalnirii cu virusul ... mortalitatea e de 1.7% (mai mica decat mortalitatea de 2% in cazul gripei comune - tulpinile A si B).  

      Curaj in suflet si inima la Dumnezeu!  

      Nu va lasati calariti si biciuiti cu Frica de conducatorii pofticiosi de un nou regim dictatorial pur-sange! Ei injecteaza Frica pe toate canalele media ca sa va tina sub control, sa va manipuleze ca pe puii de gaina cu amenintari si aparente beneficii minore!  

      ...

      Nu mai bate câmpii pe aici.... Acum o lună scriai că în mai va fi lockdown in tara... Și alte predicții deștepte...

      Când faci predicții peste predicții care de care mai ridicole uneori mai ai și șansa să-ți iasă câte una două din zecile pe care le debitezi zilnic. Din păcate pentru el, asta nu i-a ieșit.

      :)

      si-a pus cineva problema ca atunci cand aduci ca informatie in prezent ceva din viitor nu ii dispersezi energia sa de (viitoare) manifestare ?  

      e infantil si prostesc sa ii zici cuiva: uite, nu ai avut dreptate !  

      poate miza mea nici nu era sa am dreptate si nimeni nu s-a gandit la asta :) ;)  

      eu nu contez, "eu " e un pseudonim de aici :)

      sunt pur anonim "eu" ... :)  

      Ai ratat marea esenta a ce am postat... prostule.... reciteste asta... prostuleeee.... => SI GANDESTEEEEE ! =>

      "Au urlat aia si au demonstrat FARA MASCA SI INGHESUITI !  

      Unde sunt cele 20-30-40-50.000 cazuri pe zi? " 

      GUVERNUL MINTE SI INJECTEAZA GUNOI IN VOI SA VA OMOARE MA!  

      E infantil și prostesc (cuvintele tale) să-ți petreci timpul liber încercând să convingi pe niște oameni pe care nu-i cunoști (și cărora nu le pasă) că vezi viitorul. Și mai infantil și prostesc este să o întorci ca la Ploiești când ți se dovedește negru pe alb că habar nu ai despre ce vorbești.

      e amuzant ca judetele cu cea mai mica incidenta au si cea mai mica rata de vaccinare

      nu am nimic de dovedit nimanui, stai calm! :)

      crezi ca sunt captiv propriei identitati virtuale? sa fim seriosi .... :)  

      buuuuuuuuuuuuna constatare, bravo!

    ce baiat are mama Merkel!

    bravo baietel! 

    Bat câmpii...deocamdată ei vaccinează în orașe dar 80% din Romania se află totuși in rural. Acolo sa vedem cumva decurge vaccinarea lu peste...

    1. Cel care bate campii esti tu. Populatia din rural este de circa 45% din total.

      Ai gresit cu doar 35%.

      Iubitorii de Iohannis,bat capii pe aceasta pagina si sunt in stare sa isi rupa hainele de pe ei,daca vreun roman indrazneste sa le spuna ca ADORMITUL de la Cotroceni,nu mai are nici o credibilitate in fata a peste 65% dintre romani. Pai cum sa ai incredere intr-un TRADATOR care a vandut strainilor pana si ursii din paduril;e stramosesti. Acum intelegem de ce a GIRAT JAFUL Austriecilor in Padurile noastre,pentru ca URSII sa iasa la campie si iata cum vin straini de la care ADORMITU a primit o tinichea sa ii vaneze. Intreb? Cand Adormitul ,le v-a da acces si la vanatoarea de romani. Tara este plina de PEDOFILI straini care isi satisfac poftele carnale cu copii romanilor insa la PUSCARIE,sunt bagati cei care nu sunt deacord cu GUVERNAREA FASCISTA a ADORMITULUI.!

      pai la tara nici nu prea e covid (zic de satele adevarate, nu de suburbii)

    ...

    1. Cu siguranță nu postacii anti-vaccin (o parte din ei acționând sub coordonarea unor interese străine ostile României) cu teoriile lor inepte și propaganda lor penibilă.

      conspirationistule

      mai omule, nu stii ce vorbesti!

      cei ce posteaza antivaccinare cu un produs instabil si potential provocator de probleme de sanatate pe timp lung FAC UN BINE ACESTUI POPOR SI FIECARUI ROMAN IN PARTE!  

    Plavanul e atat de incantat, incat zici ca si-a indeplinit planul cincinal la transformatul iobagilor(in viziunea lui, de mare mosier) in zombi!

    1. De la "romanii mei", Plavanache a ajuns la "iobagii mei vaccinati", iar daca mai stam mult cu mainile in san, fara sa facem nimic, vom ajunge cat de curand la "iobagii lui cipati"! Atunci nu va mai fi nici o diferentza intre noi si animalele din batatura!

      corect !

    Văd că respectabilul ziar bursa , e plină de comentariile , delirurile unor bolnavi psihici sau psd-iști oficați că o să fie mai bine...

    Lăsați medicii să se ocupe de medicină ! 

    Nu vedeți , nu puteți înțelege ce e în india !?..

    1. ...

      "Lăsați medicii să se ocupe de medicină ! "

      acest text l-am tot intalnit , e crunt de recurent la spalatii pe creier care sustin pozitiile pro-sistem , pro-vaccinare, etc 

      m-am gandit sa iti punctez frugal faptul de a fi patetic. 

      Locuitori: 1, 366, 000,000, morți, 234,071, SUA, morți CoVid-19, 593, 774, populație, locuitori: 328, 200,000! Au cazuri multe de infectări! 414, 433 infectări in India, e drept! Dar ce afacere pentru 1.366,000,000!

      exact. medicii, nu iohannis si citu.

      Domnule care semnezi "vlad tepes", daca BURSA iti ingaduie sa postezi traznai, asta nu inseamna ca iti poti permite obscenitati.

      Ai remarcat cum a disparut colegul Cristian, din prostie?  

      Acum te-ai introdus primul pe lista. 

      Urmeaza cel care semneaza prostii identice si semneaza "Andrei". 

      Te sfatuiesc sa folosesti cu intelepciune si decenta sectiunea de Comentarii din BURSA, pusa cu generozitate la dispozitia libertatii de exprimare. 

      Nu o abuza!

      Nu sint permise nici obscenitatile, nici propaganda. 

      Nu mai vreau sa am de a face cu Cenzorii Politiei Politice Romanesti si Mondiale! Am prea multa treaba in SUA pentru a discuta cu unii care n-au zgarie-nori, autostrazi,venituri demne, peste $2,000 pe luna, nu de cersetor, medicina veritabila, regeneratoare! Veti ramane cu ce aveti, nimic adica! PS: Make e de la vreun personaj englezesc sau al lui conu Iancu!? Obscenitatile sunt la voi: combinezoane pentru Nevaccinati, steaua galbena a lui David pentru ei, politicieni lipsiti de gandirea viitorului, Bucuresti insalubru! Rezistenta Se face dincolo de Mass-Media corupta! Bantustane puteti sa faceti Pană cans le distrug altii! România e pe un loc fruntas la nerespectatea drepturilor omului! Si “Bursa” va ramane pentru viitor un ziar care a fost cenzurat! S-a plans europarlamentarul acela penibil, cu biciul in mana sa nu intre Nevaccinatii in restaurantul sau de parvenit pe banii-euro ai poporului? Sau Establishment Jesters? Bye, I hope we never see you!

      Bantustanele! Pentru ca nu toti va iarta! Pe care nu le recunoasteti! Prostiile sunt chiar in esenta societatii voastre subcivilizate! In politicienii subculturalizati! Razboaiele tot vor veni!

      Vezi ce inseamna, daca tac-tu n-a fost castrat inainte de a te procrea? A iesit astfel o catastrofa umana cu intelect nul!

    Cele doua tari vor aparea In intreaga lume! Statele Vaccinatilor pot fi date in judecata pentru neasigurarea starii publice de sanatate! Bolnavii de cancer au murit din cauza statului! Australia Vaccinatilor/Nevaccinatilor! Si asa mereu! Razboaiele de secesiune vor deveni zilnice! Ce spune MD pe A3 e sofism: lumea are dreptul sa nu stea langa un demolator al Ro!

    1. Un politician din randul comunitatii pe care a distrus-o? Vexi saracie, spitale proaste, conditii proaste de subcivilizatie! Vexi sen. cu SRO!

      Vor aparea, cetatenii nu mai asculta de politicieni compromisi! 11, 000,000 de bolnavi de cancer au murit vs. 3, 200, 000 de Covid 19 in pandemie! Ii doare In arse (f...d) pe acești politicieni de mucava de morții de cancer sau alte boli sau de miliardul ce suferă de foame! Rasismul și Apartheidul au devenit religie mondiala? Pe când NUREMBERG 2? Collabos nu scapă de proces! Revolta populației e prea mare!

      In legătura cu SRO? Ca oamenii de acolo au murit de foame din cauza incompetenților care au distrus fabrica? Sau mananci pe banii poporului degeaba? Si ieftin și cu salariul baban? Și vii și fericești poporul?

      Era “norodul”! Pour les connaisseurs!

      Și apare fabrica peste noapte și cu sprijin Renault-Ford-Bell Helicopter! Și trăiesc regește oamenii de acolo și au și ei spitale High-Tech!

      Never ever! Vezi sa nu! 

    Poporul a votat!

    -vaccinul este arma satanei

    -iar actuali conducatori sunt deja in cosul de gunoi al istoriei 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb