IOHANNIS, LA ŞCOALA "STEP BY STEP":  "Îmi place felul în care reacţionează copiii"

T.T.
Politică / 1 iunie 2019

Klaus Iohannis (Sursa foto: Twitter)

Klaus Iohannis (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat, astăzi, de Ziua Internaţională a Copilului, şcoala "Step by Step" din Bucureşti, unde a primit cadou o pisică din materiale reciclabile făcută de elevi.

Iohannis a spus că îi place foarte mult felul în care reacţionează copiii de la această unitate de învăţământ, pentru că sunt foarte deschişi şi foarte comunicativi.

"Daţi-mi voie să încep cu felicitări pentru diferite ocazii. Am venit astăzi şi am vizitat şcoala voastră, < < Step by Step > >, am avut ghizi foarte pricepuţi dintre copii, am discutat în mai multe clase, mi-au arătat atelierele, mi-au povestit cum se desfăşoară lecţiile şi am avut pe urmă şi o discuţie un pic mai aplicată cu conducerea. Sunt foarte plăcut impresionat de felul în care se lucrează aici, în şcoală, îmi place foarte mult felul în care reacţionează copiii, sunt foarte deschişi, foarte comunicativi şi sunt şi mari artişti", a spus preşedintele, după ce a văzut expoziţia realizată de copiii şcolii din materiale reciclabile.

El i-a felicitat şi pe părinţii care au avut curajul să îşi ducă copiii într-o şcoală cu o abordare puţin diferită faţă de cele clasice.

"Îi felicit şi pe părinţi, părinţii care sunt astăzi aici, vă felicit pentru că aţi avut curajul şi deschiderea să veniţi cu copiii la această şcoală care are o abordare puţin diferită, dar cu rezultate care mie mi se par foarte bune, notabile şi merită să fie încercată această metodă şi în multe altele şcoli din România. Despre materialele cu care aţi lucrat, dragi copiii, mi-aţi explicat că sunt reciclabile, pe care le-aţi adus de acasă şi mi se pare un lucru excelent că aţi realizat ceva frumos folosind aceste materiale. Cred că este şi o oglindire a preocupării voastre şi a părintilor pentru natură, pentru pământ şi vă felicit şi pentru asta. Pământul este la nostru, al tuturor şi trebuie să avem grijă de el", a menţionat Iohannis.

Şeful statului le-a oferit copiilor cadou câte o insignă reprezentând tricolorul, insignă pe care şi el a purtat-o în piept.

Iohannis s-a fotografiat cu cei mici, le-a dat autografe pe cărţile pe care le-a scris, a dat mâna cu ei şi a făcut poze.

Şcoala "Step by Step" foloseşte o medotă alternativă de educaţie a copiilor, de la naştere până la adolescenţă.

Metoda respectă programa şcolară a Ministerului Educaţiei Naţionale, dar nu există teme pentru acasă, copiii nu sunt puşi în situaţia de a concura unul cu altul, pentru a evita efectele psihologice negative, iar evaluarea este continuă şi ţine cont de capacitatea fiecărui copil în parte.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. TU vorbești și feliciți copii mai încă TUPEUL MURDAR ȘI NESIMȚIT FĂRĂ FRONTIEREsi mai vii în fata copiilor de ziua lor SFINTA DE 1 IUNIE. Dacă iubeai și iubești NEVINOVAȚI ÎNGERAȘI COPII semnai din prima bugetul pentru ca aceste suflete nevinovate și gingașe sa și primească alocația mărită. Asa ca SUGALAU, POPONAR, NAZIST, HITLERIST CU fata ta ODIOASA DE TIRAN nu te mai ascunde sub aceasta masca și juca rolul de iubitor de copii precum LUPUL ÎN CAPRA CU TREI IEZII. COPII sunt carne de tun pentru tine și în nevinovăția lor te cred iar noi părinții cunoscând cine ești cu adevărat te știm cine ești BĂUTOR UL E DE SINGE. Dacă iubești ROMÂNIA ȘI ROMANI cu adevărat TRĂDĂTORULE DE TARA nu comandat MASACRUL DE LA COLECTIV împreună cu clica ta (CIOLOS ȘI GUSATI DE S. R. I) cu care se rup scaunele cu ei de grași ce sunt.Nu ai avut nici un moment un sentiment de mila ba din contra te ai lăudat cu gura ta spurcata ca a trebuit sa se treacă și sa se calce peste cadavre pentru ca vreau guvernul meu. ȚIE reușit și ai făcut-o pentru o bucata de CIRNATCUPAR ȘI DOUA OUA. Asta e valoarea ta. HAI SICTIR cu poveștile tale de adormit COPII ca nu ne prostești pe noi BĂIATUL LUI MENGHELEV DOCTORUL LUI HITLER care ești. PTIU ȘI PIERI DRACE.

    1. Hei, dragă, ai uitat să ți iei tratamentul...

    Azi l am auzit pe nenorocitul de Orban, care zicea ca nu i se pare normal ca IT istii sa fie scutiti de impozite!!!! De ce n a spus inainte de alegeri, ca nu mai avea 26% ci 16%, nenorocitul....

    1. Doamne, cum am putut sa votez cu un partid care are un asemenea om la conducere ca Orban, cred cs mi a luat Dumnezeu mintile, oricum, daca are de gand sa loveasca in tinerii it isti, toti acestia si familiile lor vor vota cu Psd ul :( 

    Orban e un bolovan care va trage PNL in jos asa cum Dragnea a tras in jos PSD, asta e la urmatoarele alegeri ma voi feri de PNL ca sa nu.patim la fel

    Bravo Orban și Rareș Bogdan. Toată lumea plătește impozite. De ce sa nu plătească și IT-stii. Să taie toate pensiile speciale și cu banii aceștia să reinvestească în educație,sănătate, etc.

    1. Politica lor este 100% liberală. Toată lumea trebuie sa fie egala . De ce sa nu plătească impozit ?

      spre deosebire de toate celelalte profesii, it istii au cea mai mare deschidere, pentru ca ei sunt singurii care n au probleme cu limba in danemarca, germania, olanda, ei sunt angajati oriunde pentru ca limbajul informatic este universal, asa ca pazea... oricum e bine ca orban si a declarat intentiile, ca stim cu cine vom vota la anul, in nici un caz cu pnl, asa cum am votat la europarlamentare

      nu mai votez pnl, daca au asa un bolovan ca orban!!!

      nu intelegeti ca it este singurul motor al pib alaturi de dacia pitesti

      in vecii vecilor nu mai votezi cu niste ingramaditi ca astia, o sa ne para rau dupa psd, ascultati la mine (nu lucrez in it)

    Felicitări PNL pentru inițiativa tăierii pensiilor speciale .

    Gândirea lui Orban este una sănătoasă și perfect echilibrata. Toți cetățenii trebuie sa fie egali la bine și la rau. Daca sunt patrioți IT-stii rămân în țară . Dacă pleacă sunt liberi, dar ideea PNL este corecta. Inclusiv cea cu tăierea pensiilor. PNL trebuie susținut.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb