Ionuţ Mişa a fost propus de Eugen Teodorovici în funcţia de preşedinte al ANAF

D.I.
Politică / 28 martie 2018

Ionuţ Mişa (Sursa foto: Twitter)

Ionuţ Mişa (Sursa foto: Twitter)

Actualizare 15:15 Decizia de numire a lui Ionuţ Mişa în funcţia de preşedinte al ANAF a fost publicată în Monitorul Oficial

Decizia de numire a fostului ministru al Finanţelor, Ionuţ Mişa, în funcţia de preşedinte al ANAF, în locul Mirelei Călugăreanu, a fost publicată, astăzi, în Monitorul Oficial.

Totodată, Marius Bogdan Pandelică a fost eliberat din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, în locul său fiind numit Marius Pîrvu.

De asemenea, în Monitorul Oficial au fost publicate mai multe decizii de înlocuire a unor secretari de stat.

Astfel, la Ministerul Economiei, au fost eliberaţi din funcţii Petre Iulian Nicolescu, Stana Simona Ţeighiu-Jurj, Anca Magdalena Chiser şi au fost numiţi Ilie Călin Bodea, Bogdan Constantin Andronic şi Constantin Ivan. La Ministerul Finanţelor a fost numit într-un post de secretar de stat Florin Horaţiu Iura, la Ministerul Culturii - Ion-Ardeal Ieremia, la Ministerul Muncii - Mergeani Nicea, la Ministerul Transporturilor - Ion Iordăchescu şi Călin Cristian Forţ, la Ministerul Educaţiei - Ariana Oana Bucur şi Ionel Florian Lixandru.

-----------

Fostul ministru al Finanţelor Ionuţ Mişa, iniţiatorul "revoluţiei fiscale", este propus de către Eugen Teodorovici în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), informează News.ro.

Întrebat dacă informaţiile apărute în spaţiul public potrivit cărora fostul ministru al Finanţelor Ionuţ Mişa este propus pentru funcţia de şef la ANAF, Teodorovici a declarat: "În mod normal nu comunicăm decât ceea ce apare în Monitorul Oficial, dar pot să vă confirm doar faptul că este o propunere făcută către doamna prim-ministru de numire a domnului Ionuţ Mişa şef la ANAF".

Referitor la evaluările din ANAF, Teodorovici a precizat: "Evaluări trebuie să fie în permanenţă (...) fiind o structură importantă a statului, de a cărei activitate depinde cam tot ce înseamnă economie şi nu numai. Evaluarea pe care o va face viitoarea conducere va veni cu un plan clar de măsuri de schimbare a situaţiei, de idei şi soluţii care să ducă la o abordare mult mai corectă, eficientă şi nu numai şi că acel dialog cu mediul economic şi cu fiecare contribuabil, aşa cum trebuie să fie".

De asemenea, întrebat dacă schimbarea şefului ANAF vine ca urmare a problemelor cu privire la colectările de taxe în primele două luni ale anului, ministrul a afirmat: "Aici v-aş ruga să discutăm despre întreaga situaţie în momentul în care apare în Monitorul Oficial decizia de numire a domnului Ionuţ Mişa ca şef al ANAF, după discutăm şi despre argumentele care au stat la baza acestei decizii".

Ionuţ Mişa a fost ministru al Finanţelor în Cabinetul Tudose (iunie 2017-ianuarie 2018).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb